Arwen Skrevet 26. juni 2008 #1 Del Skrevet 26. juni 2008 Hvordan får man det man legger oppå til å sitte fast? Alt bare raser av når jeg lager. (Pleier å ha på hakket soltørket tomat og hakkede svarte oliven) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 26. juni 2008 #2 Del Skrevet 26. juni 2008 Du har ganske mye olivenolje oppå, og så stikker du fingrene ned i deigen. Da faller en del av fyllet ned i hullene. La deigen heve en gang til etter at du har stukket fingrene nedi. Strø over flaksalt like før du setter den i ovnen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillesky Skrevet 26. juni 2008 #3 Del Skrevet 26. juni 2008 De har på Rema 1000. Den kjøper jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 29. juni 2008 #4 Del Skrevet 29. juni 2008 Jeg har både mye olje og væske i deigen så den er litt "fuktig", og forholdsvis mye olje oppå, da blir i hvert fall urtene liggende. Også tror jeg kanskje jeg pleier å ha endel av godsakene (soltørket tomat, oliven etc) i deigen :klø: Lager også fordypninger med fingeren først og har på flaksalt til slutt. Nam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå