Gå til innhold

Foccaica


Arwen

Anbefalte innlegg

Hvordan får man det man legger oppå til å sitte fast? Alt bare raser av når jeg lager. :forvirret: (Pleier å ha på hakket soltørket tomat og hakkede svarte oliven)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Gjest

Du har ganske mye olivenolje oppå, og så stikker du fingrene ned i deigen. Da faller en del av fyllet ned i hullene. La deigen heve en gang til etter at du har stukket fingrene nedi. Strø over flaksalt like før du setter den i ovnen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest

Jeg har både mye olje og væske i deigen så den er litt "fuktig", og forholdsvis mye olje oppå, da blir i hvert fall urtene liggende. Også tror jeg kanskje jeg pleier å ha endel av godsakene (soltørket tomat, oliven etc) i deigen :klø: Lager også fordypninger med fingeren først og har på flaksalt til slutt. Nam!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...