Arwen Skrevet 26. juni 2008 #1 Skrevet 26. juni 2008 Hvordan får man det man legger oppå til å sitte fast? Alt bare raser av når jeg lager. (Pleier å ha på hakket soltørket tomat og hakkede svarte oliven)
Gjest Gjest Skrevet 26. juni 2008 #2 Skrevet 26. juni 2008 Du har ganske mye olivenolje oppå, og så stikker du fingrene ned i deigen. Da faller en del av fyllet ned i hullene. La deigen heve en gang til etter at du har stukket fingrene nedi. Strø over flaksalt like før du setter den i ovnen.
Gjest Gjest Skrevet 29. juni 2008 #4 Skrevet 29. juni 2008 Jeg har både mye olje og væske i deigen så den er litt "fuktig", og forholdsvis mye olje oppå, da blir i hvert fall urtene liggende. Også tror jeg kanskje jeg pleier å ha endel av godsakene (soltørket tomat, oliven etc) i deigen :klø: Lager også fordypninger med fingeren først og har på flaksalt til slutt. Nam!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå