Gjest Gjest_Silje_* Skrevet 20. juni 2008 #1 Del Skrevet 20. juni 2008 Skal ha ovnsbakte poteter til laks i dag til middag. (Det passer vel ganske bra?) Så lurer jeg på hvor lenge skal de være i stekeovnen og hvor mange grader. Jeg tenkte jeg skulle skjære opp potetene i båter og helle over olivenolje og havsalt og timian. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MiniMjau Skrevet 20. juni 2008 #2 Del Skrevet 20. juni 2008 Skjær potetene i båter, og kok de et kvarters tid først. Deretter kan du ha de i ovnen ca 20 minutter på 200 grader, til de blir brune og ser ferdige ut... :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zzyzx Skrevet 20. juni 2008 #3 Del Skrevet 20. juni 2008 Jeg bruker 20 minutter på 225 grader uten koking først. Er lett å se når de er ferdige. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Silje_* Skrevet 20. juni 2008 #4 Del Skrevet 20. juni 2008 Jeg bruker 20 minutter på 225 grader uten koking først. Er lett å se når de er ferdige. Jeg prøver denne! Takk! Hvordan ser de egentlig ut når de er ferdige da? Siden du sa at du kunne lett se når de er ferdige Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sol79 Skrevet 20. juni 2008 #5 Del Skrevet 20. juni 2008 Det er ikke noe poeng i å koke potene først. 20 minutter på 225 grader gir perfekte poteter. Om du ikke ser når de er ferdige, så er det bare å smale på de. Er det myke nok, så er de ferdige. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sol79 Skrevet 20. juni 2008 #6 Del Skrevet 20. juni 2008 Det er ikke noe poeng i å koke potene først. 20 minutter på 225 grader gir perfekte poteter. Om du ikke ser når de er ferdige, så er det bare å smale på de. Er det myke nok, så er de ferdige. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Silje_* Skrevet 20. juni 2008 #7 Del Skrevet 20. juni 2008 Det er ikke noe poeng i å koke potene først. 20 minutter på 225 grader gir perfekte poteter. Om du ikke ser når de er ferdige, så er det bare å smale på de. Er det myke nok, så er de ferdige. Tusen takk! Jippi! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MiniMjau Skrevet 21. juni 2008 #8 Del Skrevet 21. juni 2008 De blir mykere inni om du koker de... men smaken er som baken. :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå