Gjest Opa Skrevet 7. juni 2008 #1 Del Skrevet 7. juni 2008 Hva synes dere man bør ha på et koldtbord? (jeg skal bestille, ikke lage selv) Og hvor mange retter bør man ha? Vi blir ca 20 stk som drikker kaffe (og her er det vanlig med kaffe til koldtbordet også), hvor mange poser bør jeg kjøpe? Veldig takknemlig for hjelp, altså! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Opa Skrevet 8. juni 2008 #2 Del Skrevet 8. juni 2008 INGEN som gidder å svare? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Melonas Skrevet 8. juni 2008 #3 Del Skrevet 8. juni 2008 Jeg har hatt koldtbord i en barnedåp. Vi bestillte til 2-3 personer mer enn vi egentlig var, så var vi sikker på at det ble nok. Hadde også en "varmrett", karbonader tror jeg det var(en til hver). Husker egentlig ikke hvilke retter vi hadde, men laks/eggerøre; roastbiff/potetsalat; kalkun/waldorf; spekemat; kokt fisk (laks/ørret) er jo vanlige retter å ha. jeg lagde en grønn salat selv, og det var mer enn nok mat til alle. det jeg synes er den store fordelen med koldtbord, er at det som blir til overs, lett kan tas vare på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå