knudz3n Skrevet 3. juni 2008 #1 Del Skrevet 3. juni 2008 Når jeg baker brød synes jeg at de blir litt fort tørre... Hva gjør dere for at de ikke skal bli det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FantasDick Skrevet 3. juni 2008 #2 Del Skrevet 3. juni 2008 Blir de tørre når de har ligget en stund? Jeg pakker mine hjemmebakte brød inn i kjøkkenhåndklær og legger dem enten i brødboksen eller lar de ligge på benken. Da blir de ikke tørre, i alle fall ikke på tiden vi bruker på å spise dem opp. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 3. juni 2008 #3 Del Skrevet 3. juni 2008 Bytt ut litt av vannet i deigen med melk eller yoghurt så blir de ikke så tørre og får mykere skorpe. Ellers oppbevarer jeg alltid brød i tett plastpose, papirpose eller brødboks gir raskt tørre brød. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mandel Skrevet 3. juni 2008 #4 Del Skrevet 3. juni 2008 Jeg har overvunnet dette problemet ved å ha raspet gulrot i brøddeigen. De blir skikkelig saftige og gode da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
knudz3n Skrevet 4. juni 2008 Forfatter #5 Del Skrevet 4. juni 2008 Takke takk skal prøve dette, mulig vi spiser for lite brød og at det blir liggende for lenge.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå