Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Når jeg baker brød synes jeg at de blir litt fort tørre...

Hva gjør dere for at de ikke skal bli det?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Blir de tørre når de har ligget en stund? Jeg pakker mine hjemmebakte brød inn i kjøkkenhåndklær og legger dem enten i brødboksen eller lar de ligge på benken. Da blir de ikke tørre, i alle fall ikke på tiden vi bruker på å spise dem opp. :)

Skrevet

Bytt ut litt av vannet i deigen med melk eller yoghurt så blir de ikke så tørre og får mykere skorpe. :) Ellers oppbevarer jeg alltid brød i tett plastpose, papirpose eller brødboks gir raskt tørre brød.

Skrevet

Jeg har overvunnet dette problemet ved å ha raspet gulrot i brøddeigen. De blir skikkelig saftige og gode da.

Skrevet

Takke takk :skratte:

skal prøve dette, mulig vi spiser for lite brød og at det blir liggende for lenge..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...