Gjest Gjest Skrevet 23. mai 2008 #1 Skrevet 23. mai 2008 Hva bruker dere å ha som tilbehør til reker?
Gjest Eurydike Skrevet 23. mai 2008 #2 Skrevet 23. mai 2008 Til ferske reker har vi godt brød, hjemmelaget aïoli, sitronbåter og chablis. Evt en enkel grønn salat som knapt nok blir rørt.
Amanlis Skrevet 23. mai 2008 #3 Skrevet 23. mai 2008 Vi har loff, hakket rødløk, majones, fersk dill og sitronpepper. Hvitvin er bort i mot obligatorisk.
Gjest hyggelig Skrevet 23. mai 2008 #4 Skrevet 23. mai 2008 vi har kokt egg, loff, sitron, majones og hvitvin/mozell.
Brunhilde Skrevet 24. mai 2008 #5 Skrevet 24. mai 2008 Ferske reker severes med god loff, god majones og sitron. Det er alt. Drikke er øl eller hvitvin, avhengig av selskap.
Gjest Rekespiser Skrevet 24. mai 2008 #6 Skrevet 24. mai 2008 Denne dressingen/sausen her er kjempegod å ha på loffeskiva sammen med rekene. Har slått an hos alle jeg har servert den til! Bland: 2 dl majones 2ss chilisaus 1/2 finhakket rød paprika 1ts konjakk Nam nam!
Gjest Gjest Skrevet 24. mai 2008 #7 Skrevet 24. mai 2008 Loff, gjerne hjemmebakt, grønn salat (gjerne med purre eller vårløk og avocado), majones, dressing med rømme/matyoghurt og hvitløk (aioli er jo et bra alternativ her), sitronbåter. Dill hvis vi har. Hvitvin av og til, ellers bare vann. Benytter anledningen til å tipse om at kraft kokt av rekeskall er bra å lage fiskesuppe på, smaken blir MYE bedre (søtere/rundere) enn av fiskebuljongterninger. Det har jeg lært her inne
Gjest Indo Skrevet 24. mai 2008 #8 Skrevet 24. mai 2008 Fersk loff, Mills majones og sitron. Synes at krabbeklør passer fint til også jeg da=) Hvitvin eller ei skikkelig kald pils til i ugravid tilstand selvsagt=)
Freckles Skrevet 24. mai 2008 #9 Skrevet 24. mai 2008 Loff,brelett,sitron,masse fersk dill og majones.Som drikke har vi cola med isbiter! Vi har aldri fått helt dreisen på å drikke vin og øl til maten enda så det pleier vi å kose oss med etterpå.
Gjest Huldali Skrevet 26. mai 2008 #11 Skrevet 26. mai 2008 Godt brød, dressing laget av kesam og suragurk (kjempegodt!), en enkelt salat og noe godt å drikke til. Oppskrift på dressingen En boks kesam mager 1% fett Et glass sylteagurk/suragurk (det er vel det samme, er det ikke?) Hakk agurken og bland sammen med kesamen, bruk noe av saften til agurkene og bland inn for en litt søt/sur smak. Salt og pepper etter ønske, aromat passer godt. Dressingen blir best hvis den får stå en stund i kjøleskapet før den blir servert.
Chelsea Skrevet 28. mai 2008 #12 Skrevet 28. mai 2008 Denne dressingen/sausen her er kjempegod å ha på loffeskiva sammen med rekene. Har slått an hos alle jeg har servert den til! Bland: 2 dl majones 2ss chilisaus 1/2 finhakket rød paprika 1ts konjakk Nam nam! Denne dressingen hørtes god ut og skal definitivt prøves. Men bare et spørsmål, nå du skriver chilisaus mener du da sweet chili saus eller "vanlig"?
Gjest Gjest_anne_* Skrevet 6. juni 2008 #13 Skrevet 6. juni 2008 Hva bruker dere å ha som tilbehør til reker? Jeg bruker skivet mango,melon og avovado.Toast & aiolii
Alvelin Skrevet 6. juni 2008 #14 Skrevet 6. juni 2008 Loff, smør, Crisp-salat, majones og sitronpepper! (evt også sitron for mannen som ikke er allergisk)
Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 6. juni 2008 #15 Skrevet 6. juni 2008 Denne dressingen hørtes god ut og skal definitivt prøves. Men bare et spørsmål, nå du skriver chilisaus mener du da sweet chili saus eller "vanlig"? Jeg mener vanlig, har brukt av type Heinz. Beklager seint svar, hadde glemt denne tråden:)
Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 6. juni 2008 #16 Skrevet 6. juni 2008 Dressingen heter forresten "Sommerdressing" og er hentet fra et gammelt ukeblad!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå