Gå til innhold

Marinerte sjampinjonger.


Gjest gjest1

Anbefalte innlegg

Gjest gjest1

Syns disse er gode til å mumse eller som snacks.

Marinerte sjampinjonger.

500 g små sjampinjonger

1 dl olivenolje

1 dl hvitvinseddik

3 fedd hvitløk hakket

”ss persille hakket

2ts friskchili hakket

1 ts sukker

salt og pepper

Skjær stilken av ved hatten og del hatten i to. Rist dressingen sammen og hell over soppen. La stå og marinere i minst 1 time. Kan lages dagen i forveien.( server romtemperert)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Skal de være ferske. Ikke stekte og avkjølt.

En annen ting med sjampinjonger. Skal du servere biff med fløtegratinerte poteter og bernais, ja eller noe annet i den duren. Skrap alt ut av hatten på sjampinjongene fyll med hvitløkssmør, strø ost på toppen og litt krydder oppå der. Stekes i ovenen på rundt 225 grader. Det er godt det.

Rumle rumle

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

Ja de skal være ferske de holder seg i ca en uke i kjøleskapet.Jeg syns de er så gode så de holder ikke så lenge hos oss.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...