Gjest gjest1 Skrevet 13. mai 2003 #1 Del Skrevet 13. mai 2003 Syns disse er gode til å mumse eller som snacks. Marinerte sjampinjonger. 500 g små sjampinjonger 1 dl olivenolje 1 dl hvitvinseddik 3 fedd hvitløk hakket ”ss persille hakket 2ts friskchili hakket 1 ts sukker salt og pepper Skjær stilken av ved hatten og del hatten i to. Rist dressingen sammen og hell over soppen. La stå og marinere i minst 1 time. Kan lages dagen i forveien.( server romtemperert) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BlaBla Skrevet 14. mai 2003 #2 Del Skrevet 14. mai 2003 Skal de være ferske. Ikke stekte og avkjølt. En annen ting med sjampinjonger. Skal du servere biff med fløtegratinerte poteter og bernais, ja eller noe annet i den duren. Skrap alt ut av hatten på sjampinjongene fyll med hvitløkssmør, strø ost på toppen og litt krydder oppå der. Stekes i ovenen på rundt 225 grader. Det er godt det. Rumle rumle Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 14. mai 2003 #3 Del Skrevet 14. mai 2003 Ja de skal være ferske de holder seg i ca en uke i kjøleskapet.Jeg syns de er så gode så de holder ikke så lenge hos oss. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå