Gå til innhold

Gode oppskrifter med kyllingkjøttdeig


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest

Er helt tom for middagsideer. Men har mye kyllingkjøttdeig i frysen. Noen som har noen gode oppskrifter til meg???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Her en rimelig enkel oppskrift som du kan bruke sammen med kyllingkjøttdeig.

Kjøttdeigen stekes i olje.

Kok opp ris.

Kok eller stek/wok ferske eller frossne grønnskaer (gjerne wokblanding)

Bland alt sammen i en gryte og smak til med søt chillisaus og soyasaus.

Endret av Susie Q
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva med kylling-burgerne til Rachael Ray

Kyllingkjøttdeig

1 håndfull Allehånde

1 håndfull grillkrydder

1 håndfull paprika krydder

1 håndfull meksikansk chillipulver

Jeg putter også i løk

Dette blandes godt med fingrene, så lager du 4 like store kaker.

Stek dem gjennomstekte.

Tilbehør

Hjemmelaget Guacamole

Avocado

Sitronsaft

Hvitløk most i litt salt

Tomat

litt chillipulver

Avocadoen moses og blandes med resten av indegriensene.

Man kan spise alt dette på hamburgerbrød, men jeg tåler ikke altfor mye brød og helst ikke så hvitt som det hamburgerbrød er så et alternativ er å servere Cous Cous salat med litt tomat, agurk og eventuelle andre grønnsaker du liker i.

Dette er KJEMPE GOD MAT!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest
Hva med kylling-burgerne til Rachael Ray

Kyllingkjøttdeig

1 håndfull Allehånde

1 håndfull grillkrydder

1 håndfull paprika krydder

1 håndfull meksikansk chillipulver

en håndfull av div krydder??

Jeg putter også i løk

Dette blandes godt med fingrene, så lager du 4 like store kaker.

Stek dem gjennomstekte.

Tilbehør

Hjemmelaget Guacamole

Avocado

Sitronsaft

Hvitløk most i litt salt

Tomat

litt chillipulver

Avocadoen moses og blandes med resten av indegriensene.

Man kan spise alt dette på hamburgerbrød, men jeg tåler ikke altfor mye brød og helst ikke så hvitt som det hamburgerbrød er så et alternativ er å servere Cous Cous salat med litt tomat, agurk og eventuelle andre grønnsaker du liker i.

Dette er KJEMPE GOD MAT!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Yup, en håndfull.. se litt på Racheal Ray så forstår du..

Bare bruk hånden som målingsinstrument, dekk til håndbaken med krydder og putt i deigen.. Ellers så kan jeg tenke meg at en håndfull krydder er ca 1-2 spiseskjeer.

Litt original måte å måle på, men herregud så gode de kakene blir. Må være åpen for nye metoder vet du..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Yup, en håndfull.. se litt på Racheal Ray så forstår du..

Bare bruk hånden som målingsinstrument, dekk til håndbaken med krydder og putt i deigen.. Ellers så kan jeg tenke meg at en håndfull krydder er ca 1-2 spiseskjeer.

Litt original måte å måle på, men herregud så gode de kakene blir. Må være åpen for nye metoder vet du..

Hvor mye kylling kjøttdeig bruker du?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg bruker en pakke kyllingkjøttdeig 500g (er det ikke), disse fordeler jeg til 4 store kaker.

Du får jo se an hvor mye chilli du vil ha i, men jeg synes ikke det meksikanske chillipulveret er så sterk.

Sist jeg lagde dem eksperimenterte jeg med litt muskat i også, ble kjempe godt, i tilfelle så bruk ca en halv håndfull muskat eller rundt 1 spiseskje.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Indo

Bland sammen kyllingkjøttdeigen med 2 fedd finhakket hvitløk, 1 finhakket chili uten frøene, maldonsalt og pepper. Lag små kjøtbolller som du steker i god olje. Server sammen pestopasta. Kan godt lage noen hvitløksbrød til også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...