Gå til innhold

Efexor (Venlafaxin)


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Jeg har nå gått på Efexor i 9 dager og alt er bra utenom at jeg opplever litt kvalme så jeg kaster opp litt i ny og ned. MEN, jeg har nærmest ingen sexlyst lenger og jeg klarer ikke å få orgasme, er ikke i nærheten engang... Kommer dette til å fortsette hele tiden mens jeg går på Efexor eller kommer sexlysten tilbake etterhvert? Hva er deres erfaringer?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Sativa

Du får nok gi det litt tid. Kroppen blir litt satt ut når man starter med slike medisiner. Jeg hadde ihvertfall ingen slike problemer da jeg gikk på dem :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjesti

Jeg har brukt efexor i tre perioder, og hver gang har jeg mistet all sexlyst. Etter de første periodene kom lysten tilbake med en gang jeg sluttet med efexor. Mens etter den siste perioden var lysten borte i et par år. Jeg var redd jeg var varig skadet. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har gått på Venlafaxin i 6 måneder nå, og jeg har fått veldig problemer med å få orgasme, det tar kjempelang tid. Men fordelen veier opp ulempen.

De første ukene var jeg også kjempekvalm og veldig trøtt når jeg tok disse tablettene, men det går over. Imidlertid tok det 3 måneder før jeg virkelig kjente at jeg hadde blitt en ny person, noe folk rundt meg også kommenterer. Jeg led at depresjon etter å ha mistet mine foreldre og jeg hadde sosial angst. Nå blomstrer jeg rett og slett, det er akkurat som at de kutter ut litt følelser. Det tok mange måneder før jeg gråt, noe jeg hadde gjort mange ganger om dagen i ca. ett år.

Jeg føler meg rett og slett som et nytt menneske!

(og jeg som var SÅ skeptisk til "lykkepiller" - er det noen som hadde fordommer mot tablettmedisinering så var det meg).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker Efexor fast, og opplevde spesielt i starten ubeagelige bivirkninger som svimmelhet, kvalme etc. I tillegg til nedsatt sexlyst. Kvalmen og svimmelheten gikk over etter et par uker, men sexlysten er fortsatt nedsatt... Men som en annen sier her; fordelen veier opp for ulempen. Jeg føler nå at jeg har et liv igjen, og det er deilig :danse:

Husk at alle medisiner har / kan ha bivirkninger i starten, ofte går det jo over bare ting går seg til litt. Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 måneder senere...

Annonse

Jeg har nå gått på Efexor i 9 dager og alt er bra utenom at jeg opplever litt kvalme så jeg kaster opp litt i ny og ned.

Jeg hadde kraftig angst, svettet, var rastløs, søvnløs, kvalm, vondt i magen, tørr i munnen, svimmel, vondt i øynene, konsentrasjonsproblemer, og diverse annet jeg ikke lengre husker ordentlig. Det var rimelig motbydelig i begynnelsen, men det gir seg, særlig etter at du er ferdig med å trappe opp og har stått på samme dose over lengre tid.

MEN, jeg har nærmest ingen sexlyst lenger og jeg klarer ikke å få orgasme, er ikke i nærheten engang... Kommer dette til å fortsette hele tiden mens jeg går på Efexor eller kommer sexlysten tilbake etterhvert? Hva er deres erfaringer?

Sexlyst? Hva er det? ;-) Nei, det er heller dårlig med den slags for meg også. Nå har jeg gått på Efexor (eller Venlafaxin) i snart 2 år og det eneste som sitter igjen av bivirkninger er veldig nedsatt sexlyst (og funksjon). Nå som jeg er singel igjen er det egentlig bare en fordel, men jeg var i et forhold før og det var ikke like lett. Nå er det mulig jeg har rotet meg opp i et nytt forhold, så neste besøk hos legen skal jeg be om Viagra. Har hørt dette faktisk kan hjelpe for kvinner også, så det er kanskje verd ett forsøk for deg og? Hvis ikke så er det jo mulig det blir bedre etter hvert, eller så får du være litt kreativ og bruke god tid ;-) Lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...