Gjest indiangranny Skrevet 10. mai 2003 #1 Del Skrevet 10. mai 2003 Hei :D I dag skal vi ha gjester fra India,vi tenkte å servere stekt makrell med agurk salat,ny poteter og rømme.Til dessert is og jordbær og kaffe. I dag blir det ikke noe krydder på dem,håper at de vil like dette.gubben sa at det er på tide at de liker norsk mat. Hva synes dere er det ok å servere dette ? hilsen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 10. mai 2003 #2 Del Skrevet 10. mai 2003 Ja det er typisk norsk sommer mat, i alle fall for folk på kysten. Selv om jeg er mest vant til at til stekt makrell må det være rabarbra kompott med fløtemelk og sukker på til dessert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest indiangranny Skrevet 10. mai 2003 #3 Del Skrevet 10. mai 2003 Ja det er typisk norsk sommer mat, i alle fall for folk på kysten. Selv om jeg er mest vant til at til stekt makrell må det være rabarbra kompott med fløtemelk og sukker på til dessert. rabarbra grøt er også nammis da Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
xeyes Skrevet 10. mai 2003 #4 Del Skrevet 10. mai 2003 Før jeg klikket inn på innlegget tenkte jeg: Det MÅ bare være stekt makrell med nypoteter, agurksalat og rømme mMMm blir rent sulten her ja.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest indiangranny Skrevet 10. mai 2003 #5 Del Skrevet 10. mai 2003 Før jeg klikket inn på innlegget tenkte jeg: Det MÅ bare være stekt makrell med nypoteter, agurksalat og rømme mMMm blir rent sulten her ja.. jeg skal tenke på deg når vi skal spise dette xeyes,jeg kunne jo mailet en talerken til deg vettu Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
xeyes Skrevet 10. mai 2003 #6 Del Skrevet 10. mai 2003 :D :D :D :D :D ÅHHHh veeeldig gjerne, indianlady! *slurp* Uups siklet litt for mye her.. :ler: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rapitap Skrevet 10. mai 2003 #7 Del Skrevet 10. mai 2003 Hva med å slenge på ett lammelår på bordet? Fenalår.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Embla s Skrevet 10. mai 2003 #8 Del Skrevet 10. mai 2003 ..og til litt småmat, sånn mellom måltidene, dere vet ( ): skinke og melon. Det er en uslåelig kombinasjon, det blir en slags tredje smak (lakris?) når disse to blandes... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå