Gjest Gjest Skrevet 13. april 2008 #1 Del Skrevet 13. april 2008 Noen som har noen tips om hvilken wok panne jeg bør velge? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 13. april 2008 #2 Del Skrevet 13. april 2008 Jeg mener å ha lest at en tykkbunnet og tung/stødig panne er best. Samtidig er det jo vanlig med tynnbunnete panner om man har gassflamme (og endel har eget wokbluss). Jernwok er sikkert bra, men kan være tungt og litt uhåndterlig. Selv har vi en billig og tynnbunnet sak, som har bulket seg under pga varmen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arwen Skrevet 13. april 2008 #3 Del Skrevet 13. april 2008 Vi har en sinnsykt tung jernwok, men til tross for at den veier litt i overkant mye elsker jeg å bruke den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Helene_* Skrevet 13. april 2008 #4 Del Skrevet 13. april 2008 Med mindre du har gasskomfyr, så er det lite vits med wok-panne. Hvis du ikke har gasskomfyr og allikevel vil ha det, så må du finne en med stor, flat bunn. Ellers så blir ikke woken varm.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 14. april 2008 #5 Del Skrevet 14. april 2008 Tusen takk for tips! vi har keramisk topp. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest itla Skrevet 14. april 2008 #6 Del Skrevet 14. april 2008 Jeg er uenig i at man må ha gass for å ha wok, men du må ha en wok som leder varme godt slik at sidene blir varme hvis du skal bruke den på elektrisk plate, ellers kan du like gjerne "woke" i en vanlig stekepanne. Min erfaring er at det avhenger mer av metallegeringen i kjelen/woken enn av bunnen. De billige asiatiske funker uansett dårlig på elplater (tynne i stål e.l.), og jeg synes personlig at støpejern blir for tungt. Vi har en wok som koster 2500 kr og som jeg elsker over alt på jord, men til den prisen er den nok helst for spesielt interesserte... (Vi betalte riktignok ikke 2500 for den, men det er en annen historie!) (Kanskje litt sent ute her, men skriver det nå ned. ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 14. april 2008 #7 Del Skrevet 14. april 2008 Jeg er uenig i at man må ha gass for å ha wok, men du må ha en wok som leder varme godt slik at sidene blir varme hvis du skal bruke den på elektrisk plate, ellers kan du like gjerne "woke" i en vanlig stekepanne. Min erfaring er at det avhenger mer av metallegeringen i kjelen/woken enn av bunnen. De billige asiatiske funker uansett dårlig på elplater (tynne i stål e.l.), og jeg synes personlig at støpejern blir for tungt. Vi har en wok som koster 2500 kr og som jeg elsker over alt på jord, men til den prisen er den nok helst for spesielt interesserte... (Vi betalte riktignok ikke 2500 for den, men det er en annen historie!) (Kanskje litt sent ute her, men skriver det nå ned. ) Tusen takk for svar. Du er ikke for sent uta, da vi ikke har kjøpt oss wok panne enda. Jeg ville høre litt synspunkter først. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå