Gå til innhold

skrive ut tekst på små ark,kort,konvolutter etc


molly83

Anbefalte innlegg

Hvordan får jeg til å printe ut tekst på små kort,konvolutter etc. Legger de inn i skriveren,men får da bare beskjed om at det er tomt for ark. Er sikkert noen innstillinger noe sted,men finner det ikke. Har Microsoft office word 2007.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er skriveren din som gir tilbakemelding til PC'en om at den ikke finner ark. Så først må du være sikker på at skriveren din håndterer å skrive ut på andre arkstørrelser enn typisk A4.

På verktøylinja har du en fane som heter Sideoppsett, trykk på denne og du vil se en knapp som heter Størrelse. Trykker du på denne får du opp ei liste over ulike arkstørrelser... Nå må du bare bla deg ned til du finner den størrelsen på papiret, konvolutten etc. du skal printe på. Da vil arbeids-arket i Word endre størrelse til denne. Når du nå skriver ut skal vanligvis det funke.

Hvis ikke dette gjør susen. Trykker du på den runde office-knappen oppe til venstre, og velger skriv ut, da vil utskriftsvinduet komme frem.

Helt øverst vil du finne en liste med dine installerte skrivere, og sannsynligvis vil skriveren din vises her. Til høyre for denne ser du en knapp hvor det står Egenskaper, trykk på denne. Hva som vises nå varierer fra de ulike skriverene, men man finner vanligvis en fane hvor det står noe om papir etc. Her vil man vanligvis kunne velge papirtype/størrelse skriveren skal skrive ut på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...