Gjest amatørbaker Skrevet 24. mars 2008 #1 Del Skrevet 24. mars 2008 Hei! Jeg fikk lyst til å bake idag, men oppskriften skulle hatt natron i seg, og det har jeg selvsagt ikke i huset. Jeg har både bakepulver og hjortetakksalt i skapet. Kan jeg erstatte natron med noe av dette, og er det i s å fall lik mengde? Skal lage krydderkake i langpanne (med surmelk). På forhånd takk for svar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frk Midnattsol Skrevet 24. mars 2008 #2 Del Skrevet 24. mars 2008 Hallo Bruker man natron som hevingsmiddel, må deigen inneholde noe syre, f,eks sur melk eller fruktsaft. Det er ingen problem å erstatte natron med bakepulver i oppskrifter, og da bruker man 2 ts bakepulver i stede for 1 ts natron. Lykke til med bakverket ditt 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå