Marianne Skrevet 5. mai 2003 #1 Del Skrevet 5. mai 2003 Er det noen som har en fantastisk god oppskrift på en gulrotkake, så hadde jeg blitt utrolig lykkelig hvis dere ville delt den med meg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Solgløtt Skrevet 5. mai 2003 #2 Del Skrevet 5. mai 2003 Hei Marianne! Hyggelig å gjøre folk lykkelige! Dette er den desidert beste: 2 egg 250 g sukker piskes til eggedosis 2 ss smeltet smør 1/2 ts vaniljesukker 125 g hvetemel 1 ts bakepulver 1/2 ts malt allehånde 1/2 ts kanel 1/2 ts salt 2 stk fint revne gulerøtter 60 g hakkede valnøtter Rund bakeform - 180 gr. - 45-50 min. - midterste rille Glasur: 30 g mykt smør (ikke smeltes) 60 g philadelphia ost 1ss revet sitronskall 250 g melis Mmmmm! Jeg får vann i munnen selv jeg! Tror jammen jeg skal bake litt selv i morgen...... :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
xeyes Skrevet 5. mai 2003 #3 Del Skrevet 5. mai 2003 Gulrotkake (uten nøtter) 180 g Sukker 2 egg 130 g Hvetemel 1 ts Natron 1 ts bakepulver 1 ts vaniljesukker 1 ts kanel 1 ts olje 300 g Revne gulrøtter (Jeg pleier å dobble deigen for å kunne fylle en avlang brød form) Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland inn kanel, vaniljesukker, olje, mel, natron og bakepulver. Tilsett gulrøttene. Stekes på 175 grader i ca 40 min. (event. til den ikke er rå i midten. I avlang brød form) Glasur 50 gr Mykt smør 1 ts vaniljesukker 125 gr Melis 1 pk philadelphia ost Blandes! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ingeborg Skrevet 6. mai 2003 #4 Del Skrevet 6. mai 2003 Sverger til denne oppskriften, som blir utrolig saftig pga. oljen i røra! Nam! 4 egg 3 dl sukker 3 dl hvetemel 2 ts bakepulver 2 ts kanel 1 ts salt 1 ts vaniljesukker 1 1/2 dl olje (solsikke eller soya) 5 dl revet gulrot Visp eggedosis av egg og sukker. Bland i hvetemel, bakepulver, kanel, salt og vaniljesukker. Rør til en jevn røre. Ha til slutt i olje og gulrøtter. Ha røra i en springform (middels) og stek ved 180 grader i ca. 35 minutter (til den slipper formen). Avkjøl. Glasur: 1 beger Philadelphia-ost saften av 1/4 sitron 2 dl melis Bland til en jevn masse i food-prosessor eller bolle. Fordel tynt på den avkjølte kaken. Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fru Fomle Skrevet 6. mai 2003 #5 Del Skrevet 6. mai 2003 Oppskriften til Ingeborg bruker jeg også, kan skrive under på at den er kjempegod!! Og kaka blir bare bedre etter noen dager, enda saftigere.... mmmmm Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Samara Skrevet 6. mai 2003 #6 Del Skrevet 6. mai 2003 Jeg har visst samme kakeoppskrift som Ingeborg - knallgod kake! Eneste glassuren min som er litt annerledes. Slik lager jeg glassuren: 50 gr. Margarin (røres mykt) 1 eske Philadelphia 3 dl melis 2 ts vaniljesukker Nam nam!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marianne Skrevet 6. mai 2003 Forfatter #7 Del Skrevet 6. mai 2003 Tusen hjertelig takk alle sammen. Da skal det bakes til den store gullmedaljen her Må jo prøve alle oppskriftene Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå