Gå til innhold

Hodejegere på tv


diddi

Anbefalte innlegg

Var det bare meg som ikke fikk med meg noen advarsel mot sterke scener i går kveld litt etter kl 19. Det var vel i dagsrevyen. Jeg kikket plutselig opp på skjermen, og glemmer ikke synet. Klarer ikke å se på slikt. Helt grusomt!!

Er det ikke helt forkastelig at slik blir sendt så tidlig på kvelden??? Også uten advarsel.

Jeg ble så sint!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Anonymous

Jeg var glad min 2 åring akkurat hadde lagt seg, men han hadde vell kanskje ikke skjønt hva det var.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På dagsrevyen 19.05 (jeg så på klokka), så var det et innslag om opprøret på Borneo (eller noe sånt) i fjor (tror jeg det var). Det dreide seg om at noen angret på hva de hadde vært med på. Også viste de plutselig bilder fra opprøret, der folk gikk rundt i gatene med avkappede hoder som de holdt etter håret. Dette ble visst vist flere ganger innimellom intervju med en eller annen som hadde vært med på dette. (Sambo så på, og jeg så ned. Tom. sambo reagerte på dette.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det hender vel at de advarer mot sterke bilder,tydeligvis har de glemt det i dette tilfellet!

Så ikke selv reportasjen,men utifra det dere forteller så høres det ut som om det skulle kvalifisere til en advarsel!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes dagsrevyen og alle andre nyhetsreportasjer burde sendes etter klokken 21, det er MYE barn ikke har godt av å se, som sendes.12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Det var det samme når de viste innslag av en liten jente, jeg tror hun var fem år, som ble omskjært. Ingen advarsel om dette heller. Orker ikke se nyheter på tv etter det jeg - lå våken i flere netter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes dette blir bare mer og mer av jeg! Det vises stadig oftere blodige og sprengte lik liggende rundt, i avisene vises bilder av lik som blir hengt etter bena i kraner mens folk står rundt å ser på.

At det er dette som er virkeligheten, at vi kanskje ble "skjermet" før, er så, men da vil jeg heller bli litt skjermet jeg!

Og skal barn bli oppvokst med lik og gørr? en ting er jo på film, (er ikke sikker på at barn trenger for mye av det heller, men det er en annen disk.) da går det ihvertfall an å si "det er bare på liksom" dersom barna tilfeldig får se noe. Men i dagsrevyen, nyheter og aviser? Hvordan kan man til enhver tid passe på så barna ikke ser?

Og jeg har selv nesten ikke lyst til å lese eller se mer jeg. Jeg blir kvalm og har problemer med å "roe meg" etter å ha sett endel av det som blir vist.

Så helt enig, advarsler er vel det minste di kunne gitt?12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Dette kommer til å høres helt fælt ut, men jeg er immun. Jeg har til dags dato ikke sett noen bilder på Dagsrevyen eller i avisa o.l. som jeg syns er så grusomme at jeg ikke får sove eller sånt.

Det er DET som skremmer meg. Jeg reagerer ikke på død, noe jeg tror kommer av at jeg har vokst opp med TV/aviser/osv. hele veien. Kjenner mange som har det sånn, og det er en skrekkelig utvikling.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Jeg reagerte også kraftig på dette her. Samboeren også! Synes det er dårlig av Dagsrevyen og sende noe sånt uten advarsel. Det skulle ikke vært lov. Synes også myndighetene bør begynne å vurdere litt hva som bør være lov og ikke lov. Kjærlighetsscener/porno har man ikke lov til å sende, men avkappede hoder er greit? Hvor er moralen blitt av? Og hvorfor har man lov til å se kroppsdeler på TV tidlig på kvelden uten at det blir reaksjoner av det?

Orker forøvrig ikke se nyhetene lenger, for det er aldri gladmeldinger...bare krig og vold!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det er grusomt. Men det er virkeligheten. Kanskje vi trenger å se sånne bilder for i det hele tatt å reagere???! Jeg sier ikke at det er sånn det bør være... men vi her i gode Norge har kanskje blitt litt for blinde for det utenfor??? Vi vil kanskje ikke se hvordan medmennesker i andre deler av verden lever??? Jeg er forøvrig helt enig i at det bør sendes advarsler før sterke scener. For dette er ikke noe små barn bør se!!!!

12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...