Gå til innhold

Kan man fryse ned pisket krem?


Susannah

Anbefalte innlegg

Susannah

Ja, kan man det? Har laget noe krem, men har litt til overs. Vil den tåle å bli fryst ned?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Gjest

Det er vel det som blir iskrem... jeg tror nok kremen blir flytende når den tiner igjen, så jeg ville heller fryst kremen under omrøring og f eks blandet i rørte bær eller syltetøy.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Goldilocks

Jeg har fryst en del av en bløtkake en gang, gikk faktisk helt fint! Og kremen ble ikke flytende :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Eurydike
Det er vel det som blir iskrem... jeg tror nok kremen blir flytende når den tiner igjen, så jeg ville heller fryst kremen under omrøring og f eks blandet i rørte bær eller syltetøy.

Nei, iskrem lager man av vaniljesaus som fryses under omrøring, evt av en blanding av eggedosis og pisket krem (parfait).

Ellers stemmer det at bløtkaker kan fryses - bakerier gjør dette hele tiden, så da burde det ikke være umulig å fryse pisket krem separat, med forbehold om at jeg aldri har forsøkt.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Susannah

Fantasifulle forslag, her! Tester ut hvordan den blir nedfryst, jeg. Takk for svar.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...