Susannah Skrevet 2. mars 2008 #1 Del Skrevet 2. mars 2008 Ja, kan man det? Har laget noe krem, men har litt til overs. Vil den tåle å bli fryst ned? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 2. mars 2008 #2 Del Skrevet 2. mars 2008 Det er vel det som blir iskrem... jeg tror nok kremen blir flytende når den tiner igjen, så jeg ville heller fryst kremen under omrøring og f eks blandet i rørte bær eller syltetøy. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Goldilocks Skrevet 2. mars 2008 #3 Del Skrevet 2. mars 2008 Jeg har fryst en del av en bløtkake en gang, gikk faktisk helt fint! Og kremen ble ikke flytende Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 3. mars 2008 #4 Del Skrevet 3. mars 2008 Det er vel det som blir iskrem... jeg tror nok kremen blir flytende når den tiner igjen, så jeg ville heller fryst kremen under omrøring og f eks blandet i rørte bær eller syltetøy. Nei, iskrem lager man av vaniljesaus som fryses under omrøring, evt av en blanding av eggedosis og pisket krem (parfait). Ellers stemmer det at bløtkaker kan fryses - bakerier gjør dette hele tiden, så da burde det ikke være umulig å fryse pisket krem separat, med forbehold om at jeg aldri har forsøkt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 3. mars 2008 #5 Del Skrevet 3. mars 2008 Dekorer din kjære med kremen og Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Susannah Skrevet 3. mars 2008 Forfatter #6 Del Skrevet 3. mars 2008 Fantasifulle forslag, her! Tester ut hvordan den blir nedfryst, jeg. Takk for svar. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå