Gjest Gla-i-mat Skrevet 2. mars 2008 #1 Del Skrevet 2. mars 2008 Er det noen som kan lage en god og spennende salat? Jeg føler det går litt i det samme når jeg skal lage salater til lunch o.l. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillelille Skrevet 2. mars 2008 #2 Del Skrevet 2. mars 2008 Min favoritt for tiden er salat (gjerne blanding av flere salattyper), kylling, ananas, eple, paprika, løk, oliven og nøtter. Jeg lager salat av de grønnsakene jeg har tilgjengelig etter gårsdagens middag og hva som er på salg i butikken. Rotgrønnsaker som gulrøtter og kålrot er veldig hard i salat, så jeg bruker å raske disse over salaten, det gir god frisk smak og fin farge:) Tips til å gjøre en salat litt spennende er bruke sølvløk istede for vanlig løk, veldig godt. Og soltørket tomat på glass er også godt:) Gleder meg å lese andre tips her:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gla-i-mat Skrevet 2. mars 2008 #3 Del Skrevet 2. mars 2008 Min favoritt for tiden er salat (gjerne blanding av flere salattyper), kylling, ananas, eple, paprika, løk, oliven og nøtter. Jeg lager salat av de grønnsakene jeg har tilgjengelig etter gårsdagens middag og hva som er på salg i butikken. Rotgrønnsaker som gulrøtter og kålrot er veldig hard i salat, så jeg bruker å raske disse over salaten, det gir god frisk smak og fin farge:) Tips til å gjøre en salat litt spennende er bruke sølvløk istede for vanlig løk, veldig godt. Og soltørket tomat på glass er også godt:) Gleder meg å lese andre tips her:) Takk, dette var mye nytt og spennende som må prøves! :D Jeg har nettopp "oppdaget" pinjekjerner, det og bønner syns jeg gjør at salaten får mer "mat" i seg. Holder meg mett lenger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 2. mars 2008 #4 Del Skrevet 2. mars 2008 (endret) Denne er lettvint, og god. Noen ganger spiser jeg den kald, og noen ganger varmer jeg den i microen på jobb og får en liten varmrett. Kokt pasta blandes med basilikumolje og grovmalt pepper. Bland i tomater i skiver, kokt skinke og ost. Skal jeg spise den kald bruker jeg ruccola i lag med. Endret 2. mars 2008 av nextlife Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå