CherryBlossom Skrevet 28. februar 2008 #1 Del Skrevet 28. februar 2008 Hei! Har laget kalvesaute et par ganger, men nå tenkte jeg å servere det til 11 stk. Er det noen som vet om man kan brune kjøttbitene for så å la de stå noen timer før de skal trekke med kreft + resten av ingrediensene? Eller blir det seigt da? Det kommer til å ta evigheter å brune alt kjøttet hvis jeg skal gjøre det i små omganger for å forhindre at det blir kokt... Hadde vært veldig deilig om jeg kunne brune kjøtt og sjampingjong på forhånd! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå