Gå til innhold

brune kjøtt på forhånd?


CherryBlossom

Anbefalte innlegg

Hei!

Har laget kalvesaute et par ganger, men nå tenkte jeg å servere det til 11 stk.

Er det noen som vet om man kan brune kjøttbitene for så å la de stå noen timer før de skal trekke med kreft + resten av ingrediensene? Eller blir det seigt da?

Det kommer til å ta evigheter å brune alt kjøttet hvis jeg skal gjøre det i små omganger for å forhindre at det blir kokt...

Hadde vært veldig deilig om jeg kunne brune kjøtt og sjampingjong på forhånd!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...