X-up Skrevet 27. februar 2008 #1 Del Skrevet 27. februar 2008 Skal lage karbonader i dag og fikk lyst til å lage ertestuing som tilbehør, men har aldri laget det før. Går det ann å bruke hermetiske erter (på boks), eller må man bruke frosne erter eller tørkede som man legger i vann kvelden før? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/320666-ertestuing/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Scheherazade Skrevet 27. februar 2008 #2 Del Skrevet 27. februar 2008 Litt sent, men det går helt fint med hermetiske. Rist sammen kraften fra boksen med en spiseskje eller to hvetemel, kok opp under opprøring til det blir tykt og småkok litt videre, tilsett så ertene og la det bli varmt. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/320666-ertestuing/#findComment-5352668 Del på andre sider Flere delingsvalg…
lille blå Skrevet 28. februar 2008 #3 Del Skrevet 28. februar 2008 jeg lager alltid erterstuing av hermetiske erter, og det er kjempeenkelt, dvs jeg koker opp ertene med litt matfløte i en liten kjele, har i en ss smør og bruker stavmikseren, er den for tykk, har jeg i mer fløte, smaker til med grovt salt og pepper.. nam nam... ( og jeg liker egentlig ikke erterstuing) man kan selvsagt bytte ut fløten med annen veske, kraft osv, men jeg synes det er best med fløte og meierismør.... så får jeg heller lage det sjelden.... Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/320666-ertestuing/#findComment-5354808 Del på andre sider Flere delingsvalg…
X-up Skrevet 29. februar 2008 Forfatter #4 Del Skrevet 29. februar 2008 Det ble ikke ertestuing den dagen, men da vet jeg det til neste gang!! Takk! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/320666-ertestuing/#findComment-5358613 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå