Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

jeg lager alltid erterstuing av hermetiske erter, og det er kjempeenkelt, dvs jeg koker opp ertene med litt matfløte i en liten kjele, har i en ss smør og bruker stavmikseren, er den for tykk, har jeg i mer fløte, smaker til med grovt salt og pepper.. nam nam... ( og jeg liker egentlig ikke erterstuing) man kan selvsagt bytte ut fløten med annen veske, kraft osv, men jeg synes det er best med fløte og meierismør.... så får jeg heller lage det sjelden....

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/320666-ertestuing/#findComment-5354808
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...