Gjest Gjest Skrevet 26. februar 2008 #1 Skrevet 26. februar 2008 Hva slags deig bruker man til vårruller? Jeg vet man får kjøpt i innvandrerbutikker, men vi har ingen i nærheten, så jeg er interessert i deigoppskrift eller alternativer å få kjøpt
Gjest Gjest Skrevet 26. februar 2008 #3 Skrevet 26. februar 2008 takk for svar Vanlig filodeig tror jeg faktisk de kan ha i nærbutikken vår, så nå ble jeg glad. Men kan jo prøve å lage også.
Grissini Skrevet 26. februar 2008 #4 Skrevet 26. februar 2008 Jeg kjøper alltid i innvandrerbutikker, men jeg så i går at de hadde vårrulldeig på ICA Maxi her i Bergen iallefal.
Arkana Skrevet 26. februar 2008 #5 Skrevet 26. februar 2008 Det som brukes til vårruller er wonton-ark, ikke filodeig. "Innvandrerbutikker" med et mer asiatisk utvalg vil vanligvis ha dette. Hvis du søker på nett vil du sikkert også finne oppskrifter på wonton-deig.
Gjest Gjest Skrevet 26. februar 2008 #6 Skrevet 26. februar 2008 Takk for det svaret også Jeg kan se etter det på ICA Maxi ikke så langt fra her vi bor. Ser at vanlig filodeig skal være litt vanskelig å jobbe med (både den man kjøper ferdig og den man lager selv?), og at man kan bruke risark i stedet. Ettersom arkene selges i tørket form kan jeg jo kikke etter dem når jeg er i byen, da tåler de litt mer transport enn frossenvarer
Gjest Gjest Skrevet 27. februar 2008 #7 Skrevet 27. februar 2008 Min vietnamesiske mor bruker ikke wontonpapir til vårruller. Det er altfor "skjørt." Hun bruker enten rispapir eller hveteomslag til vårruller.
Gjest Gjest Skrevet 29. februar 2008 #8 Skrevet 29. februar 2008 Se etter det som heter "Spring Roll Pastry" hos asia-butikkene. De selges i pakker på 50 ark og ligger i frysedisken.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå