Ekko Skrevet 26. februar 2008 #1 Del Skrevet 26. februar 2008 Jeg skal lage denne http://mat.no/kalender.aspx?selectedDate=08.02.2008, men har ikke matfløte. Går det greit å erstatte fløten med creme fraishe? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Calla Skrevet 26. februar 2008 #2 Del Skrevet 26. februar 2008 Mulig sausen blir litt for tykk da, og da er det mulig at ikke pastaplatene blir skikkelig kokt. Men for smakens skyld gjør det nok ikke noe! Se an, og ha evt i litt vann/buljong. Ser du skal bruke ferdig pastasaus også, en lur ting er å ha litt vann i det tomme glasset, riste rundt og helle i gryta. Da får du med deg alt av ferdigsausen + litt ekstra væske. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå