Ekko Skrevet 26. februar 2008 #1 Skrevet 26. februar 2008 Jeg skal lage denne http://mat.no/kalender.aspx?selectedDate=08.02.2008, men har ikke matfløte. Går det greit å erstatte fløten med creme fraishe?
Calla Skrevet 26. februar 2008 #2 Skrevet 26. februar 2008 Mulig sausen blir litt for tykk da, og da er det mulig at ikke pastaplatene blir skikkelig kokt. Men for smakens skyld gjør det nok ikke noe! Se an, og ha evt i litt vann/buljong. Ser du skal bruke ferdig pastasaus også, en lur ting er å ha litt vann i det tomme glasset, riste rundt og helle i gryta. Da får du med deg alt av ferdigsausen + litt ekstra væske.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå