Gjest *Mim* Skrevet 22. februar 2008 #1 Del Skrevet 22. februar 2008 Dumme Rimi selger laks i posrsjonsstykker uten å skrive temperatur og steketid på pakken. Hva steker dere dem på - og hvor lenge? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 22. februar 2008 #2 Del Skrevet 22. februar 2008 I ovn eller panne? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 22. februar 2008 #3 Del Skrevet 22. februar 2008 Jeg kjøpte også sånne denne uka - smaker veldig godt og halvparten av prisen av de som Findus leverer! Frosne tok det ca 40 min midt i ovnen på 200 graderm, i alu-folie. Ettersom det vil kunne variere fra ovn til ovn anbefaler jeg at du prøver deg fram. Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 22. februar 2008 #4 Del Skrevet 22. februar 2008 Steker du dem frosne eller tinte? Ferske porsjonsstykker av laks legger jeg på folie på stekeplate - ca. 10-12 min ved 180 g. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *Mim* Skrevet 22. februar 2008 #5 Del Skrevet 22. februar 2008 Frosne i ovn. Takk for kjappe svar! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå