Gå til innhold

Evie's liv i Manchester


Evie

Anbefalte innlegg

Som så mange andre her har jeg tenkt at jeg kan begynne å skrive dagbok da jeg bor i England og det skjer utolig mye rart i min hverdag.

Kort historie lang. Flyttet hit for 1,5 år siden da jeg var 18 år. Flyttet fordi jeg møtte en engelskmann på ferie i syden, trodde på at kjærlighet varte for alltid, ble forlovet. Er vel i grunn en vanskelig person å bo med så vi kranglet mye, han pakket koffertene en dag og dro til frankrike. Ringte en time senere og beklaget, jeg med min umodne tankegang tenkte at hevnen er søt.. pakket mine bagger og flyttet inn for meg selv. Bor nå i en flott leilighet i midten av manchester sentrum, har nettopp møtt en ny type som jeg har det veldig bra med bortsett fra at han er en av mine venninners venn og hun ikke syns vårt fohold er så greit, men men thats life...

I dag sitter jeg og jobber, jepp! På en søndag. Sitter med fire andre mennesker rundt meg som alle er ordentlig manchester menn i deres nice tracksuits (skikkelig grilldresser, men ikke hvilke som helst grilldresser... neida... her går det i Armani og Lacoste gitt). Jeg prøver tappert å gjøre en god jobb mens de sitter og ser på nakne damer i avisa og prøver å få meg involvert i samtalen. Greit nok at dama i avisa har fantastiske pupper men tross alt jeg har jo bedre ting å gjøre. Sitter jo her og skriver!!!

Ikke i verdens beste humør i dag egentlig da liverpool ble slått ned i støvlene av barnsley i går. Kan ikke troooo det! Ikke nok med det nei, men manchester united slo Arsenal ned i støvlene og de vant 4-0 så selvfølgelig ble jeg gjort narr av i hele går av Mackenzie (typen) da han er united fan;( Jeg hadde den perfekte plan og skulle sørge for at han ikke fikk sex da han gjorde narr av meg men det funket dårlig da denne mannen er så utrolig kjekk og vet akkurat hva han skal gjøre for å få det som han vil... Ser ut til at jeg har møtt min motstander her!

Ellers så er vi nå på 21. dagen jeg har drukket på rad, begynner å bli sånn halvveis bekymret for at jeg er en alkoholiker og tror nok at jeg skal prøve å holde meg en uke uten alkohol før jeg drar på ferie. Ville liksom ikke vært helt ok om jeg i en alder av 19,5 var alkoholiker... En annen ting er problemet med sigarettene... Jeg sier hele tiden til meg selv at jeg røyker jo egentlig ikke, noe som forsåvidt er sant for jeg røyker jo bare når jeg drikker men hva når jeg da drikker hele tiden? Betyr dette at jeg røyker? Tror nok aldri jeg kunne innrømt til min mor at jeg røyker, hadde vel ikke slått så bra an. Hadde fått den derre : "åååå jeg er så skuffet over deg". Og når noen sier det til deg er det som å få et slag midt i mellomgulvet. Jeg kan takle rasende eller skingrende stemme, men ikke skuffelse.

Vet det ikke akkurat har vært så spennende i dag da jeg måtte fortelle alle de grunnleggende tingene, men hvis noen av dere leser har jeg et spørsmål for dere som dere kan tenke litt på da dette til stadighet kværner rundt i mitt hode...

Tror dere at folk som er midre pene gjerne faller for andre folk som er mindre pene fordi de er like på mange områder og har felles interresser eller fordi de rett og slett tror de ikke kan få noe bedre?

Hmm... See ya... xxx

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bare innom å snoker litt jeg :jepp:

Så spennende å bo i Manc! Har ei venninne der borte, har så lyst til å dra dit snart! :)

.. og, det er ikke bare du som "ikke røyker" og er litt for vennlig med kong alkohol :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...