Gjest prestekrage Skrevet 15. februar 2008 #1 Del Skrevet 15. februar 2008 Har fått en meny til en middag- og er nysgjerrig på hva vi får servert. Har gjettet meg til endel (står i parantes)- men hadde vært gøy å vite hva vi faktisk skal få servert da... Truite marinee a la Norwegienne, sauce mustarde (marinert (gravet?) ørret med sennepssaus) Filet de viande, Sauce Choron, legumes assorti (en eller anne filet med en eller annen saus og ettellerannet assortert tilbehør (tipper jeg) Parfait glace de la maison (is?) Boisson: Vine blanch et de vine rouge, Farris (rød- hvitvin og farris) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elfrida Skrevet 15. februar 2008 #2 Del Skrevet 15. februar 2008 Truite marinee a la Norwegienne, sauce mustarde (marinert (gravet?) ørret med sennepssaus)Jeg gjetter på at det er gravet ørret med sennepssaus, siden det er ørret marinert på norsk måte som blir den omtrentlige oversettelsen Filet de viande, Sauce Choron, legumes assorti (en eller anne filet med en eller annen saus og ettellerannet assortert tilbehør (tipper jeg)Viande betyr jo bare kjøtt, så det kan jo være svinefilet, biff eller kalv f.eks. Choronsaus er vel bearnaise smakt til med tomatpure. Legumes er grønnsaker. Parfait glace de la maison (is?) Husets parfait-is. Parfait er en egen måte å lage is på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå