Gjest Gjest Skrevet 13. februar 2008 #1 Del Skrevet 13. februar 2008 Er det sammalt hvete, og i såfall fin eller grov? Eller er det noe annet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 13. februar 2008 #2 Del Skrevet 13. februar 2008 Jeg finner jo faktisk litt når jeg googler Men det virker som det er forskjellige blandinger, selv om det noen steder står at det er rent hvetemel? Hvis jeg skal lage surdeigsbrød med strong white bread flour, kan jeg blande med litt rug, regner jeg med? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå