Gjest Gjest Skrevet 10. februar 2008 #1 Del Skrevet 10. februar 2008 Passer egentlig brun saus inntill røkte kjøttpølser eller er det bare det at jeg har vokst opp med dette? Hva bruker dere inntil? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lady Lovelylocks Skrevet 10. februar 2008 #2 Del Skrevet 10. februar 2008 Jeg syns det passer bra... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest rikkerikke Skrevet 10. februar 2008 #3 Del Skrevet 10. februar 2008 Brun saus er nok ikke unormalt, men jeg spiser det også til pasta med hvit saus. Steker røkte pølser i skiver eller biter til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Malama Skrevet 10. februar 2008 #4 Del Skrevet 10. februar 2008 Jeg vet er det mange som er vokst opp med det. Jeg foretrekker å spise dem med pasta og tomatsaus (heller en tomtsaus enn ketshup) eller med ris. Eller om de serveres med poteter, likevel uten den brune sausen, men jeg vet mange spiser det sånn. Så det passer nok, i alle fall for dem som er vant til det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pasha Skrevet 10. februar 2008 #5 Del Skrevet 10. februar 2008 er nok ganske normalt i allefall Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ts Skrevet 10. februar 2008 #6 Del Skrevet 10. februar 2008 må si jeg synes hvit eller rød saus høres mye bedre ut! Men spørs om det blir populært hos resten av familien Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest i Skrevet 10. februar 2008 #7 Del Skrevet 10. februar 2008 Hjemme hos oss har vi 2 typer røkt kjøttpølse middager. JEg er oppvokst med dette, *Pølse med brun saus= pølser kokt i bruk saus, med kokte poteter, og brokkoli til. Har også macaroni, og gulerotstuing til. *Pølse med kvit saus= Pølser uten skall, kokt i kvit saus, med grønnsaksblanding, blomkål og poteter og macaroni til Jammi jammi jammi Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 10. februar 2008 #8 Del Skrevet 10. februar 2008 Jeg er vokst opp med middagspølse (røkt kjøttpølse) i brun saus, servert med kokte poteter og grønnsaker til. En annen variant var røkt kjøttpølse med poteter, smeltet smør og kålrotstappe. Syns begge deler var veldig godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MAcy Skrevet 11. februar 2008 #9 Del Skrevet 11. februar 2008 (endret) Vi bruker brun saus til, mannen vil noen ganger ha smør saus. Ellers er vi ikke så tradisjonelle at vi har faste grønnsaker til. Blir det vi har i kjøleskapet. Men er alltid gulrot, og løk i sausen eller ved siden, men blir ofte en annen grønnsak også. Jeg er utrolig glad i grønnsaker og blir skjelden mindre enn to-tre (poteter, løk og gulrot regnes som 3 av "5" om dagen som man jo skal ha...) Endret 11. februar 2008 av MAcy Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ToveM Skrevet 11. februar 2008 #10 Del Skrevet 11. februar 2008 Bruker brun saus til her i huset, men tomatsaus høres og godt ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Petroline Skrevet 11. februar 2008 #11 Del Skrevet 11. februar 2008 Brun saus ti røkte kjøttpølser er nok helt normalt, som de fleste her skriver. Det er jo bare én av de mange måtene å bruke pølser på... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pia Sava Skrevet 11. februar 2008 #12 Del Skrevet 11. februar 2008 Kjøttpølse, poteter, brun saus og ertestuing = helt vanlig meny her. Til "pølsesnabber" stekt i panne bruker jeg smeltet smør, og gjerne potetmos i stedet for poteter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lunina Skrevet 11. februar 2008 #13 Del Skrevet 11. februar 2008 Røkte kjøttpølser fra Gilde passer ypperlig i pølsestapp! Dvs du koker opp pølsebitene i vann, smør og salt, før du tilsetter pose med potetstapp(potetmos) og får en deilig blanding! Nam! Det blir det til middag i morgen:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chiclet Skrevet 11. februar 2008 #14 Del Skrevet 11. februar 2008 Brun saus passer fint Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mia83 Skrevet 12. februar 2008 #15 Del Skrevet 12. februar 2008 Jeg bruker brun saus til røkte kjøttpølser. Hvis jeg derimot har makaronistuing som tilbehør, så steker jeg pølsene og bruker bare litt av stekefettet til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå