Gå til innhold

Røkte kjøttpølser


Anbefalte innlegg

Skrevet

Passer egentlig brun saus inntill røkte kjøttpølser eller er det bare det at jeg har vokst opp med dette?

Hva bruker dere inntil?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg syns det passer bra...

Gjest rikkerikke
Skrevet

Brun saus er nok ikke unormalt, men jeg spiser det også til pasta med hvit saus. Steker røkte pølser i skiver eller biter til.

Skrevet

Jeg vet er det mange som er vokst opp med det.

Jeg foretrekker å spise dem med pasta og tomatsaus (heller en tomtsaus enn ketshup) eller med ris. Eller om de serveres med poteter, likevel uten den brune sausen, men jeg vet mange spiser det sånn. Så det passer nok, i alle fall for dem som er vant til det.

Skrevet

er nok ganske normalt i allefall

Skrevet

må si jeg synes hvit eller rød saus høres mye bedre ut! :)

Men spørs om det blir populært hos resten av familien ;)

Skrevet

Hjemme hos oss har vi 2 typer røkt kjøttpølse middager.

JEg er oppvokst med dette,

*Pølse med brun saus= pølser kokt i bruk saus, med kokte poteter, og brokkoli til. Har også macaroni, og gulerotstuing til.

*Pølse med kvit saus= Pølser uten skall, kokt i kvit saus, med grønnsaksblanding, blomkål og poteter og macaroni til

Jammi jammi jammi

Skrevet

Jeg er vokst opp med middagspølse (røkt kjøttpølse) i brun saus, servert med kokte poteter og grønnsaker til.

En annen variant var røkt kjøttpølse med poteter, smeltet smør og kålrotstappe.

Syns begge deler var veldig godt.

Skrevet (endret)

Vi bruker brun saus til, mannen vil noen ganger ha smør saus. Ellers er vi ikke så tradisjonelle at vi har faste grønnsaker til. Blir det vi har i kjøleskapet. Men er alltid gulrot, og løk i sausen eller ved siden, men blir ofte en annen grønnsak også. Jeg er utrolig glad i grønnsaker og blir skjelden mindre enn to-tre (poteter, løk og gulrot regnes som 3 av "5" om dagen som man jo skal ha...)

Endret av MAcy
Skrevet

Bruker brun saus til her i huset, men tomatsaus høres og godt ut.

Skrevet

Brun saus ti røkte kjøttpølser er nok helt normalt, som de fleste her skriver. Det er jo bare én av de mange måtene å bruke pølser på...

Skrevet

Kjøttpølse, poteter, brun saus og ertestuing = helt vanlig meny her.

Til "pølsesnabber" stekt i panne bruker jeg smeltet smør, og gjerne potetmos i stedet for poteter.

Skrevet

Røkte kjøttpølser fra Gilde passer ypperlig i pølsestapp!

Dvs du koker opp pølsebitene i vann, smør og salt, før du tilsetter pose med potetstapp(potetmos) og får en deilig blanding! Nam! Det blir det til middag i morgen:)

Skrevet

Jeg bruker brun saus til røkte kjøttpølser.

Hvis jeg derimot har makaronistuing som tilbehør, så steker jeg pølsene og bruker bare litt av stekefettet til.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...