Gå til innhold

Lettvinte piroger...


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Jeg har en pakke med rundstykkemel og gjær som bare skal blandes med olje(?) og vann. Disse kan vel også lages piroger av?

Kan man det av pizzabunn fra Toro også?

I dag skal det være lettvint... :fnise:

Men jeg vil lage mange piroger, og fryse ned noen av dem. Hvordan går jeg frem da?

Hvor skal jeg oppbevare dem når de er klare til å tas ut av ovnen? Skal de bare ligge på kjøkkenbenken med tørkle over seg til de blir helt kalde, og så legger jeg de i fryseren?

Har forresten ingen oppskrift med anvisning om hvor lenge de skal være i stekovn osv. Så oppskrift mottas med takk! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Spørs hva du mener med piroger, men joda, du kan bruke den deigen til å lage piroger med fyll. Samme med pizzabunn fra Toro :)

For å oppnå best kvalitet skal man fryse rett etter man har tatt bakevarer ut av ovnen. Men siden det for de aller fleste er en umulighet fordi man har andre ting i frysen også, så er det bare å vente til de er kalde for så å legge de i frysen. Tar jo ikke så lang tid :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...