Gå til innhold

Kaotisk Caos


Caos

Anbefalte innlegg

Skal også jobbe i hagen i helgen! Elsker utearbeid! Og så blir det så fiiint etterpå! :-D Hva skal dere gjøre da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Åå, så koselig! Ja, gleder meg til å få gjort litt!! :juhu:

Vi flyttet hit for et år siden, i et nytt hus, men hagen så helt forferdelig ut... I fjor gjorde vi ikke så mye, fikk opp en mur som gjor at hagen ble litt større, og slike småting..

I helgen sal vi begynne å fylle noen skråninger med mold, slik vi får mark der også, og at hagen blir større. Vi har også noen slik gigantiske steiner liggende inntil plenen, kan jo være fint nok det, men problemet er at steinene er så ujevne at noen ligger ca 1 meter lenger inne på plenene enn andre... Irriterende! Men nå har vi lånt oss en meisel, som skal kutte steinene slik det blir en lik linje, å da kan vi eventulet ha opp gjerde, det er jo litt kjekt med en hund. ellers skal vi rydde hagen mye, få vekk småsteiner og slik rusk! :)

Også skal jeg vaske verandaen med høytrykk, og beise den på nytt :)

Hva skal dere gjøre?

Gleder meg til jeg skal planlegge inngangsparitiet, men tror nok ikke det blir før f.eks neste helg.. :) Må jo ha penger til de beleggningsstenene vi skal ha der også.. Og en fiin grønn busk jeg har sett for meg, men som jeg ikke vet om finnes... :ler: Vil så gjerne ha en slik høy krukke stående ved døren, med en rundt GRØNN busk (en slik busk som er grønn hele året) men de jeg har sett bilder av siste dagene, er ikke så fine som de inne i mitt hode... :ler:

Men ja, må må jeg ut å begynne! :jepp:

deilig pent vær! Jippi! :juhu:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så gøy å drive med hagearbeid. Iallefall når man ser resultatet :)

Kos deg ute i :sol: Jeg for min del må sitte litt inne for å klare å puste. Pollen :kjefte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet du, en sånn busk har jeg i en krukke ved inngangsdøren :fnise: Og til jul bruker T. å pynte den med en rød sløyfe ;)

Vi skal også vaske verandaen med høytrykk, pusse litt og beise på ny. Så skal utemøblene få seg en omgang med benarolje og kanskje litt puss der også. Har to stk store blomstebed, men nå skal to bli fire, og jeg vet det tar mer tid enn forventet å preparere et bed.

Har også en mengde store utekrukker som skal fylles med diverse små trær og blomster, og det er noe av det koseligste jeg vet i hagesammenheng :smile:

Litt reprasjonssååing av gressfrø og slikt må vel også til tipper jeg. Så blir nok noen lengre turer til plantasjen i løpet av vår/sommer :-D

Høres ut som vi har nok å henge fingrene i! :-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, vi har iallefall nok å henge fingrene i! *puh* nå er jeg sliiiten! Etter en lang dag ute i solen! Koselig å komme seg ut litt jaa! :juhu:

Min kjære må nok få kuttet steinene på en annen måte, muligens låne en gravemaskin med pappa eller noe... Vi får tenke på det. ;)

Ellers er huset vasket utvendig, og verandaen også, sistnevnte har også fått et strøk med olje. Tror nok det blir en tur på plantasjen i morgen kanskje. nå skal jeg iallefall slappe av sammen med min kjøre, før to av hans søstre kommer å ser fotballkamp her!

Fulham-Liverpool (L) Så nå har fotballdrakten kommet på kroppen, og jeg er klar, så da er det bare å vente på at den begynner! :juhu:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ulva35

:hallo: Caos :-D

Vintergrønn busk til krukke. Hva med buskbom? La ut et bilde i tråden min av buskbom, for jente79 lurte på de hun også. Veldig dekrative, kan stå fritt, men også i krukker. :)

Og de kan klippes og formes slik du vil ha de :jepp:

Ha en strålende lørdag :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, har sett litt på de ulva! Tror jeg skal ta meg en tur på et gartneri en dag og ta en titt. :jepp:

Plattingen må få et strøk eller to til med olje, men det blir nok ikke før neste uke.

Tenker og tenker på hagen, er SÅ dårlige løsninger der, skulle hatt proff hjelp til å gjøre den praktisk, pen, koselig og letstelt... :ler: Også skulle vi hatt MASSE penger, for det koster å holde på med hagen! :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

*PUH* åtte trillebårlass med løv og annet rask! :-D Vi er så slitne i ryggen begge to, men det var jammen verdt det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oj! Dere har vært flinke! :juhu: DEILIG følelse å få gjort det ja! :jepp:

vi har mye å gjøre i morgen også vi... :sjenert: Men det er egentlig deilig å få gjort noe, og tilbringe tid ute i hagen i :sol: og deilig vær!

Dere får hvile ryggene og tenke på hvor flinke dere har vært idag! :juhu:

I morgen skal vi ruske opp "plenen" å få vekk småsteiner og grus som er der, og kanskje så ny plen..

Tror det bare er å få gjort litt, nå som min kjære også er motivert! :ler: Han er ikke noe hagemenneske egentlig, han har bare lyst å bygge en gigantisk veranda på langsiden på huset! Egentlig vil han nok ha det koselig og pent han også, han liker bare ikke å styre så masse der ute! :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Melder deg automatisk inn i klubben for "vi som har mannfolk som må utnyttes de timene de faktisk er motivert for hagearbeid" :ler:

Ja, blir vel avslapping for både dere og vi i kveld tenker jeg :rødme:

På`n igjen i morgen :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja! Det skriver jeg under på! Lader batteriene til nok en koselig dag ute i hagen! :hoppe:

Her sitter jeg henslengt i sofaen, sufer på nettet og småspiser rester etter potetsalaten vi hadde til grillmaten :ler: Deilig! :jepp:

Hunden er hvis også sliten etter en dag ute i deilig vær! Han sover, ser så fornøyd ut der ahn ligger :hjerte: søte voffs! :jepp:

Sitter på forskjellige hageforum, og sider med hage inspirasjon, og suger til meg tips! :ler: Har så lyst på en nydelig hage! Det har naboen, ikke den type hage jeg har lyst på, men absolutt en pen hage, som er fint opparbeidet. Det er STOR forskjell på vår hage, og hennes... :ler: Men satser på det blir ok i vår hage etterhvert også! :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå her jeg insett det jeg har prøvd å fortrenge over en lenger periode: Håret mitt må klippes.. MYE.... :sjenert:

Det er forferdelig slitt, tørt og alle frisørers store skrekk...!

Så nå har jeg kommet til at håret må bli mye kortere, helt opp til skulderlengde.. Blir trist å klippe det av, men ja, det er ikke noe gøy å ha langt hår når det ikke er fint og friskt og sunt heller! Bedre å ha sunt hår som er kortere da.. :jepp:

Men så er problemet å finne en FIN hårfrisyre da.. Mye ser så "gammel-dame" ut synes jeg.. :sjenert: Vil ha noe ungt og friskt og moderne jeg.. :jepp::ler:

Finner ikke så mange fine bilder på nettet heller, og ikke tør jeg gå til en frisør og gi "frie tøyler" heller, for det har endt i katastrofe tidligere! :ler:

Uff, må vel bare lete videre på nett og se hva jeg finner.. :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høres deilig ut å få hagen i orden. vi har en knøttliten hage, så ikke så mye som må gjøres egentlig. Men har lyst til å lage et bed, derfor praten med Ulva. Dessuten har vi et hull som må tettes og nytt gras må såes. min kjære gjorde det egentlig over hele hagen i fjor. Men det hjalp lite når voffs hadde bestemt seg for at han skulle ha et hull et sted. Var bare et sted, men hver gang min kjære prøvde å tette det gravde voffs det opp igjen.

Resultatet er at det fortsatt er et hull der.

Vi vasket og beiset plattingen på ene siden av huset i fjor. Den andre siden bør nok taes i år. Dessuten bør utemøblene oljes... Dessverre er ikke dette jobber jeg bør gjøre, så får se hvordan det ligger an med min kjæres arbeidslyst. Han er veldig flink, men har mye annet å finne på også...

Ha en fin kveld :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, hagearbeid er kjekt! Vi har stooor tomt egentlig, men forferdelig mye som er ubrukelig.. :sjenert: En laaang skråning opp mot en vei (egentlig som en støyvoll)

Og en skråning mellom vårt hus og naboen.. denne sistnevnte skråningen har vi veldig lyst å lage terasse over, men det koster jo så innmari mye gitt! :ler: Vi får se til neste år.

Janei, beising av platting er vel ikke noe for deg nå nei, får satse på at din kjære får arbeidslysten over seg! ;)

:hoppe: Aafk imponerer meg :hoppe:

:sol: :juhu: :sol:

Ellers finner jeg ingen hårfrisyre... Tror det blir til skuldrene, eller litt over, også litt oppklipt.. Hmm.. Uff, sååå kort hår har jeg egnetlig ikke lyst på! :ler: men tror det er det beste! :jepp:

*lete videre på nettet etter sider med oversikt over hårsveiser* Synes det er LITT betryggende å ha en viss peiling på hvordan jeg vil ha det! :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm, mannen må nok nesten olje verandaen alene i år... jeg kan være med på å koste og spyle da, men kanskje ikke ligge med nesa nedi oljelukta nei...

Men det går vel bra det også, satser jeg på :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Ulva35

:vinke: Caos :-D

Har sagt det i tråden min også, men en god ting kan aldri sies for ofte :jepp:

:danser: og :juhu: for Ålesund. De imponerer utrolig masse. :Nikke: Og jeg synes de fortjener å ligge i øverste enden av tabellen, etter år med slit og nedrykking.

Hage ja. Ulvemannen kom tidlig hjem i dag og etter to skiver og en kaffekopp var det rett ut. Vi la ny tersesse i fjor, men etter en vinter med regn, regn og atter regn, var terassebordene stygge og tildels grønne, og det tiltross for at det er tak over mesteparten. Men her regner det jo like mye bortover som nedover :ler:

Så nå har han vasket med et vindundermiddel han har kjøpt, og så skal han beise :jepp:

Selv har jeg ikke vært så mye ute i sola i dag. En tur til Stavanger for røngten, litt handling på hjemveien og en del husarbeid før jeg dro :)

Skal ta meg en tur ut nå snart tenker jeg.

Ha en strålende mandag Caos :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

puh, idag er det tirsdag, og jeg har eeeegentlig ikke videre lyst på jobb idag.. :ler:

Jeg har vondt i magen og er kvalm, men må nesten prøve meg en tur å se hvordan det går, for vi er få folk på jobb for tiden.. Også er det så deilig vær, så jeg har ikke lyst til å være syk i det hele tatt! :ler:

Jeg har fått låne et tykt blad med hårfristyrer av en venninne, for å se om jeg fann noe jeg likte, men egentlig gjorde jeg ikke det.. :P men skal titte nøyere senere idag. :jepp:

Idag skal jeg jobbe til halv 5, så håper jeg at jeg er i form til å dra rundt på noen hagebutikker og slikt etterpå, for å se hva prisen på muren vi skal sette opp er, og kjøpe et nytt lag med olje osv.. Slike småting som er greit å få gjort ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...