Gå til innhold

Kaotisk Caos


Caos

Anbefalte innlegg

Idag har vi gått i tog!! :hoppe: Kjekt! Det er barnehage dagen i dag, og da var vi 4 barnehager sammen, å gikk i tog, spiste pølse og lekte! Kjempe kjekt!

Nå er det spagetti til middag, før vi får besøk av min bror og min "svigerinne" de skal se Liverpool kamp her! VELDIG spennende kamp idag... jeg vet faktisk ikke om jeg tør å se den jeg.... :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Ulva35

:vinke: Caos :-D

Så fint å høre at du koser deg i barnehagen. Høres veldig kjekt ut da :Nikke:

Og selv om jeg ikke er spesiellt opptatt av engelsk fotball, så: LYKKE til med Liverpool :)

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jippi! Det gikk bra med Liverpool i går! 4-2! :juhu:

Og jammen hadde jeg en fantastisk dag på jobben i dag også! i morgen har jeg kort dag, 4 timer, det skal bli litt deilig det også da! :hoppe:

nå skal jeg kose meg med pizza, før vi skal til farmor for å feire bursdag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er sånne dager jeg ønsker jeg bodde der oppe.

Så jeg også kunne feire bursdag hos farmor, i stedet for å bare sende henne et kort, og betale mamma for å være med på en gave. Kan jo ringe henne, men farmor i telefonen? Det er 5 minutter det, ti om jeg klarer dra ut samtalen hver gang hun forsøker legge på... (vel, sist jeg ringte snakka vi faktisk i en halvtime, fatter ikke helt hvordan det gikk til, somregel er hun enda kjappere i telefonen enn pappa, men jeg vet i alle fall hvor han har det fra...)

Hadde vært koselig å bo der oppe, og dra til farmor og feire bursdag ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Ulva35

:vinke: Caos :-D

:danser: for at du trives så godt på jobb, og :hoppe::hoppe: for Liverpool :hoppe: Tenkte på deg da jeg hørte det og regnet med at du var skikkelig glad :)

Ha en fin kveld :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt å høre at du trives så godt med å jbbe :-D

Er så glad for at alt går så fint med deg :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dere er søte! :hjerte:

Idag begynner jeg litt senere, kvart over 11, der er faktisk litt deilig! Selv om jeg storkoser meg på jobb, så er det godt å ha litt tid til andre ting innimellom ja! Hadde planlagt å rydde idag jeg da.. men for å være ærlig, var det fantastisk deilig å bare sitte her, ta livet med ro, og leke litt med voffs! Blir nok å gjøre det ei lita stund til! :ler:

Slutter halv 4 idag, så er jo en kort dag idag!

Ellers går jo alt flott. Lærer mye av å jobbe på barnehage :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ulva35

Innom som snarest for å ønske deg en god helg. Tar pc fri noen dager. Får besøk. :) Lykke til med Ålesund til helgen :duskedame:

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Koselig med hilsener, og takk for lykke ønskninger Ulva. krysser fingrer for at LSK også gjør det bra!

Har hatt en litt tung dag idag, mange tanker. Men uansett ordner alt seg for snille piker! :)

Er trøtt, går nok snart å legger meg tenker jeg. I morgen skal jeg stenge barnehagen, det blir litt skummelt...! :ler: men det ordner seg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En natt uten mye søvn. Jeg har arvet morfars til, etter han gikk bort, men klarer rett og slett ikke sitte inni den lenger, da kommer et ekstremt savn etter han og mormor... Mamma og pappa var her i går, og pappa og samboeren min prøvde å fikse en liten feil på bilen mens jeg og mamma satt å pratet..

Denne reaksjonen med å kjøre/ sitte inni bilen, hadde jeg aldri ventet, for å begynnelsen var det bare fint og koselig å ha bilen dems, men nå klarer jeg det bare ikke... Savnet etter de blir alt for stort og tårenen bare begynner å trille..

Vi skal høre om noen andre har lyst å overta den. Broren min skal ha ny bil nå, siden hans ble totalvraket når den sto parkert.. Så skal høre med han om han vil ha den...

Litt trist å selge den til ukjente også, for det er trossalt morfars bil..

Men men, nå skal vi få litt fortgang i sakene, og få kjøpt meg en ny liten sak, som jeg kan bruke uten klump i halsen og trillende tårer. Så skal vi få fikset feilen på den andre bilen å få den ut, for jeg klarer ikke se på at den bare står her... :sjenert: Noen som nevnte ordet følsom? :ler:

Men ja, over til noe annet, idag skal jeg jobbe til kvart over 5, laaang dag, men det blir jo spennende å stenge også da, selv om det er litt skummelt! Gleder meg mer til jeg skal åpne! :ler: Men etter denne lange dagen er det helg, det blir godt!

Svigerinnen min kommer og går tur med voffs idag! Det var snilt av henne! :hjerte: Han er flink å være hjemme alene, men er nok litt ensom i forhold til da jeg var hjemme med han hele døgnet... Så idag får han seg en langtur, opp på fjellet! Det elsker han! :hjerte:

Ha en fin fredag alle sammen! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det med arvet bil, er ikke lett.

Jeg vet jo hvordan du har det, jeg har jo farfars bil.

Og tanken på å selge den til fremmede er vond, jeg skulle ønske det var noen i familien som hadde bruk for den.

Det er jo en helt grei bil. Litt rust, trenger nye dekk, og trives ikke med å stå i tåke og regn en hel dag, da blir det en del dugg på innsida av vinduene, men dette er (ifølge min bror) likevel noe som absolutt anses som en velfungerende og god bil for sin årsklasse. Den starter hver morgen uten problemer, og kjører pent avgårde, mil etter mil. Det er absolutt ikke noe i veien med bilen, som gjør at vi vil kvitte oss med den, det er bare det at vi trnger et større baggasjerom for å få med oss barnevogn og babygreier på tur...

Usj, det river i hele meg, jeg vil aller helst ikke selge den. Med tankte på farmor.

Ja, for det er litt forskjell på du som har morfars bil, og vi savner både mormor og morfar. Jeg har farfars bil, og savnet etter farfar er selvsagt tungt, men ikke like ferskt, også er jo farmor så absolutt fortsatt i live.

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget jeg. Kanskje bare si at jeg skjønner hvilke tanker du har, og at du selvsagt alltid kan "prate" med meg om du vil, pm, mail eller annet, det vet du vel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ha en fin dag på jobb!!!

Skjønner at det ikke er så lett med en arvet bil. Men er nok greit med noe nytt når du føler det sånn.

God helg :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Ja Malama, dette med arvet bil kan være tungt det. Det gikk så flott i begynnelsen, da var det bare koselig, og en "ære" å få ha bilen, men må er det så tungt.. Klumpen i halsen vokser og er vond.. Tror min kjære skal se etter bil til meg idag, så skal vi få fortgang i å kjøpe ny og få solgt unna... Uff.. håper min bror vil overta morfars bil jeg... :sjenert: Eller noen andre...

Lille Ballerina og jente 79: God Helg til dere også!! :juhu:

Nå skal jeg lage meg mat, før jeg gjør noe annet. nettopp kommet fra jobb og magen er VELDIG sulten!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ulva35

:vinke: Caos :-D

Har aldri arvet noen bil jeg, men tror jeg skjønner hvordan du har det alikevel. Vet at jeg savnet bestefar veldig når han døde, og at små ting som han hadde laget og som jeg arvet eller fikk av han når han levde fikk tårene til å trille.

Håper noen i familien vil overta bilen, for jeg skjønner godt at det vil være vondt å selge den til fremmede.

Måtte innom på kg en tur jeg når gjestene våre dro til utstillingsplassen før jeg trodde. De kommer hit igjen i morgen.

To av tibbene demmes skal stilles ut, og går de videre og gjør det godt blir det ettermiddag/kveld før de kommer hit. Håper jo de gjør det godt da. :jepp:

Den ene ble nummer 2 i 2007 som mestvinnende valp :juhu:

Vi drar nok ikke ut der. Har vært med på mange utstillinger og vi har heller lyst til å bruke dagen i hagen. Det forstod de godt.

De kommer jo hit etterpå og blir til søndag kveld etter fotballkampen :)

Ha en fin kveld Caos :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så koselig at du tittet innom Ulva!!! :D

Skal krysse fingrene for at tibbene gjør det supert! :jepp:

Kose dere i hagen! :klem: God helg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...