Gå til innhold

Kaotisk Caos


Caos

Anbefalte innlegg

Ulva! :klemmer: Det er så koselig med slike lange innlegg fra deg!

Å jaa! Legg ut bilder av bilen da!! :hoppe: Elsker slike biler! Har faktisk hatt en bil som var 72 moldell selv meg, men ikke noe så spesielt da, men en gammel boble! :hjerte: savner den bilen jeg... Har veeeldig lyst til å kjøpe meg ei ny, men etter å ha veid frem og tilbake kom jeg til at siden det blir en bruksbil, så bør jeg satse på å ha en som er sikkrere! Endte opp med å arve morfars ford når han døde.. Følsom som jeg er, må jeg si at for meg er det litt spesielt å ha hans bil da.. tenker liksom på han hver gang jeg setter meg inni den.. Men det er litt koselig også, mang minner! :hjerte: Men ja, nå er det nok mimring her.. :jepp:

Så kjekt å få hundebesøk i helgen da! Synes tibber er så søte og artige jeg!

Ha en flott dag du også Ulva!! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Oj! Jeg får igjen på skatten! Hadde jo bergenet at jeg måtte betale litt jeg da, pga den der eiendomsskatten. Men neida, får igjen ca 2000! Det var en positiv overraskelse selv om det ikke var så mye!

Men min kjære er sikker på han må betale en god del, så tror ikke den store overraskelsen blir så positiv i det hele, men det får vi ikke vite før i ettermiddag, for han vil åpne selv, og gjøre det etter han er ferdig på jobb, slik at ikke hele dagen blir ødelagt.. :ler: Det ordner seg uansett! Men kjedelig med baksmell da..

Nå skal jeg begynne på middagen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ulva35

Gratulerer med penger igjen. :hoppe: Posten har ikke kommet ennå her. Spent.

Nå ligger bilder av gliset i tråden min Caos :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:hoppe: Ja, penger igjen er toppers! :hoppe:

Men er redd gleden ikke varer så lenge etter min kjære åpner sitt brev! :ler: Han er overbevist om at han får noen tusen å betale dakkal..

Men men, vi får tenke slik, at vi trodde egntlig begge fikk baksmell, men isåfall blir det bare han.. Og da kommer jo mine godt med på å betale på hans da! :ler:

Middagen ble litt utsatt, for mannen må på en butikk å kjøpe noe til en jobb, så da blir maten etter det igjen. jeg som hadde gledet meg sånn til å begynne, siden jeg er så sulten! Jaja, drøyer det litt til! :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Greit med en baksmell mindre enn man trodde ja. Uventede penger er alltid velkomne :-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jaa! Personlig skulle jeg ønske uventede penger dukket opp oftere! :ler:

Nå står maten i ovnen og koser seg! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:hoppe: enda mer glede :hoppe:

Nå har jeg jobb i 14 dager!! Ei på jobb som er blitt sykemeldt, så da stepper jeg inn! :juhu: :juhu: da blir det jobbing hver dag, 8 timer, er ikke dette ildprøve så vet ikke jeg! :ler:

Er litt greit å vite at jeg får jobbe også da, liker å vite når jeg skal begynne osv! :jepp: Kjekkere det enn å bli oppringt kvelden før og får vite jeg skal på jobb kvart på 7 f.eks..! :ler:

Ahh, herlig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ulva35

Blir litt av en ildprøve det ja Caos. Håper det går bra med deg, og at du kommer til og trives like godt hver eneste dag :)

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å, det blir spennende! Har så lyst på fast jobb der borte, trives så utrolig bra! Beste jobben :hjerte:

Har trivdes i barnehage før også altså, men dette er spesielt! Utrolig greie ansatte, og vi har en så lystig og munter tone! :juhu: Alle er så positive og glade! :jepp:

Hun jeg viakrierer for er så kjekk, så litt dumt jeg ikke skal jobbe sammen med henne da.. men ellers er jo det flott! :jepp:

Min kjære ble også positivt overrasket over skatten! :juhu: Han slapp å betale! Han hadde tenkt at han burde skattet mye mer, siden han har jobbet ekstemt mye overtid i år, uten å skaltte ekstra for det. men det gikk bra, så han får tilbake noen lapper han også! *puste lettet ut* Vi skal nok alltids finne en plass å bruke de! :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så bra at du får jobb i 14 dager framover. Godt å ha det forutsigbart :hoppe:

Dessuten et tydelig tegn på at det er fornøyde med deg dette, siden du stadig får nye vikariater :-D

Blir spennende å se hvordan det går. Men positivt at du får prøve deg litt. Da kjenner du vel bedre om kroppen virkelig er klar for dette :-D

Så bra at kjæresten din også fikk igjen. :hoppe: for det :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, her blir det mye :hoppe: :hoppe:

Kjekt!

Vurderer også å måtte klippe håret mitt litt..! :hakeslepp: *host* *hark* Jeg synes det er forferdelig å klippe seg, for jeg har så innmari lyst på langt, friskt, pent hår. men jeg må bare innse det, håret mitt er forferdelig slitt, og ser egentlig ganske grusomt ut.... :sjenert:

Men leter på nettet og finner ingen tøffe stilige fristyrer :tristbla: Og nei, jeg tør ikke gi frisøren frie tøyler! :ler: Sist jeg gjorde det satt jeg igjen med 4 cm langt hår bake, og en grusom oransj farge... :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jobb i 14 dager er jo kjempeflott :)

Og det med å ha morfars bil ja...

Jeg har jo farfars bil. Det hadde jeg aldri noe problem med. Jeg har derimot langt tyngre for å akseptere at det logiske nå er å selge den, siden vi egentlig trenger en større bil, stasjonsvogn, for å få med oss baby og barnevogn på tur tvers over landet... Men å selge farfars bil? Å fortelle farmor at vi skal selge den? Til fremmede? Hun som går omveien ned bakken heller enn trappa for å gå forbi bilen når vi er på besøk? Det vet jeg ikke om jeg klarer.

Men vi TRENGER antakelig en større bil, og vi trenger jo ikke to, ettersom min elskede ikke har lappen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff, ja Malama, jeg skjønner absolutt hva du mener! Men ja, det logiske er jo at dere må kjøpe en stasjonsvogn.

Vi er også litt innom tanken på å måtte selge forden, for nå er det hvis mye tull med den... :sjenert: Jeg skyver tanken litt vekk jeg.. Men nå er det både vannlekasjer rundt omkring, den vil ikke starte og en god del annet... Den hadde det bedre hos morfar der den kunne stå i garasjen! Jeg kjører den ikke inn i carporten vår, fordi carporten er FORFERDELIG trang, og jeg føler jeg kommer til å skrape opp hele siden, å det vil jeg jo selvsagt ikke! Jeg vet ikke hva vi blir å gjøre jeg... :sjenert: Hadde det vært en tilfeldig bil hadde den blitt solgt for lenge siden.. men dette er liksom morfars.. får snakke med mamma og pappa om det i løpet av uka, høre hva de sier..

Farmor er jo søt da, som går omveien for å gå forbi bilen. :hjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi sørger aller helst for å kjøre via en vaskehall når vi kommer til sunnmøre vi... siden farmor gjerne vil gå forbi den, og egentlig vil vi gjerne ha den ryddig inni også, for om hun får sjangsen vil hun gjerne sitte på med oss en plass...

Ja, for når man har kjørt fra Bergen til Ålesund, enten til påske eller jul, eller midt på sommeren for den del, så ER somregel ikke bilen helt ren utenpå... og faktisk ikke helt ryddig inni heller...

Men tanken på å selge den? Klarer ikke helt akseptere det jeg, men...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

hehe, nei det er ikke en helt rein bil etter en slik tur! tanken på å selge den ja, den kan være tung den.. Men av og til så må man gjøre ting hjertet ikke er helt enig i..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så sitter jeg her på morrakvisten, og oppdaterer meg på livets små og store hendelser. Ser ut som det blir pent vær idag også, sol og blå himmel :hjerte: Det liker vi! Krysse fingrer for at det holder seg slik, ikke blir dårligere.. Men ser det er meldt sol og 8 grader, så det er godkjent.

Om det blir slik, skal vi sikkert være ute hele dagen på barnehagen, jeg synes det er koselig jeg! Bedre å ha alle bøllene og bråket ute, enn å ha det inne på en avdeling som er alt for liten! :ler:

Godt å våkne opp på et ryddig soverom idag! Det er alltid en god start på dagen!

Tror det blir deilig å slutte kvart på 4 idag, istede for kvart over, den halvtimen der har mye å si føler jeg..

Lurer også på om jeg skal kjøpe meg slike LEKKRE crocs.. Ikke i knall rosa altså.. :P men en litt mer nøytral farge.. Får vondt i bena når jeg er på jobb, og alle andre har slike fansy masai-sko, men det har ikke jeg råd til med det første.. :ler: å da er kanskje crocs et billig alternativ? :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...