Gå til innhold

Kaotisk Caos


Caos

Anbefalte innlegg

Savner å komme på besøk å få vaffler eller boller... :sjenert:

Åja...

mormor hadde alltid en vaffelrøre i kjøleskapet, i tilfelle besøk. Helt sant, om jeg så kom innom på en tirsdagsformiddag når jeg var "hjemme" i en ferie, så hadde hun enten nettopp bakt boller, og selvsagt nytinet, hjemmelaget syltetøy, eller en vaffelrøre i kjøleskskapet... og det samme nytinede syltetøyet selvsagt...

Malama vurderer SERIØST å kjøpe bær og lage rørt syltetøy i år... mannen har kjøpt sånt fra frysedisken et par ganger, og såååå mye bedre enn kokt kjøpesylte (men til den prisen er det absolutt verd å kjøpe bær og ringe mamma og høre hvor mye sukker det skal være....)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Caos skal også lage hjemmelaget syltetøy i år, og lage syltetøy som hun kan fryse ned! *husmor*

Joda, for nå som min bror har kjøpt leilighet (som ikke har noen plass han kan ha fryseren sin) så får Caos fryseren!! Wee! Nå blir de både syltetøy, og middager som kan fryses ned. Vi har nemmelig et sidebyside kjøleskap, men ikke innmari stor fryseplass, spesielt når hunden vår går på våtfor, altså et for som oppbevares i fryseren, og det tar jo litt plass det også, men hva gjør man ikke for de små dyrene? :rødme:

Idag har vi hatt en fin dag, vært på mammas og pappas campingvogn og spist pinnekjøtt! Mmm, det beste som finnes! Var koselig!

Nå koser jeg meg i den ny ommublerte stuen. Ble så koselig, veldig annerledes, siden vi har byttet ut sofa! Nå i kveld skal vi bare slappe av tenker jeg! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff, idag er det en dårlig dag dere... :sjenert:

Snøen laver ned, i STORE mengder. Nå er det så gale at alle naboene må parkere bilene oppe ved veien, og gå ned til husene. Fordi bakken er SÅPEGLATT! Helt spinnvilt! Våre biler står på plassene sine, for vi har ikke vært ute idag. Like greit!

Ellers tapte Liverpool fotballkampen idag. Ikke mindre enn 3-0, mot Man U. Utrolig kjedelig, veldig irriterende og ekstremt frurstrerende at mange av våre venner er united-fans, så de trykker det godt inn! :kjefte:

:ler:

jaja, slik som skjer! Ellers er jeg litt lei meg, fordi jeg har vondt i foten idag. Er født med en "feil" i kneet, men opererte ettpar ganger for noen år siden, og har ikke vært plaget siden, men idag, mens jeg satt i sofaen og koset og tullet med min kjære, kjente jeg at hele kneet låste seg igjen, og det gjorde FORFERDELIG vondt... Jeg hylte og grein, og tårene bare sprutet.. Foten har jeg fått strekt ut, etter nesten 2 timer med mye smerter, men jeg klarer ikke bøye den nå. Vi vurderer legevakten, men husker fra andre ganger at de bøyer og vrir på den, og det gjør innmari vondt, så jeg håååper det skal ordne seg av seg selv! Kryss fingrer for meg dere! Hadde virkelig glemt hvor vondt dette var! Men men, ligger her med ispose, masse puter og utstrakt fot! Det funker flott noen timer til iallefall! Også er jeg heldig som har min kjære som passer på å duller med meg! :hjerte:

Ellers koser jeg meg med laptoppen i fanget, nonstopp skål og isvann! Mmm!

Har hatt besøk av bror, "svigerinne" og en kompis av oss! Kjempe koselig, selv om de var her for å se kampen vi tapte.Koselig med besøk er det jo uansett!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stakkar! Krysser armer og bein for at kneet skal bli bra av seg selv! Og kommer med en trøste :klem:

Endret av Inwe
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk! Den klemmer var god nå, så du får en tilbake også, siden du er så snill! :klem::)

Jeg er nok mest sjokket, siden jeg har fått vite at operajonene jeg hadde gjorde at dette ikke kunne skje igjen. Men det har iallefall skjedd! Får håpe det er et engangstilfelle, og at jeg ikke får det igjen likedann som jeg har hadde det! :jepp:

Satser på det ordner seg av seg selv, for jeg liker ikke sykehus... :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Krysser fingrene for at det ikke kommer tilbake sånn som det var nei, engangstilfelle er mer enn nok.

Jeg har ett og annet minne om en langt yngre Caos, inni en snøhule som egentlig ikke var stor nok til voksne, midt på fjellet... og et hyyyyyl, og onkel som merkelig nok kom seg inn i den snøhula likevel...

Huff, det er vondt å tenke på. Håper du føler deg bedre nå!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

UFF! Det husker jeg også Malama!

Merker jeg er litt engstelig for at dette skal bli det neste. :ler: Er det ikke det ene, er det jammen noe annet... :kaffe:

Men egentlig tror jeg det var et engangstilfelle!

Spiste forresten biff idag, og det var jammen godt! Lenge siden jeg har vært sååå mett! Mmm!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:vinke:

Vørt variabelt vær hos dere også skjønner jeg... Var vår når vi dro hjemmefra på tirsdag, men jammen ikke mye som minnet om vår når vi kom tilbake gitt... Kommet MASSE snø!!!

Får håpe det med beinet bare var et engangs tilfelle. Hatt en del trøbbel med kneet selv, det er utrolig frustrerende og vondt.

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ulva35

:vinke: Caos :)

Huff så kjipt med kneet ditt. Håper det er et engangstilfelle ja, og at når jeg skriver dette så er du allerede mye bedre.

Sliter litt med et kne selv for tida, men tror det er menisk bare da. Ble operert i det andre for noen år siden og det var ganske litt. På en annet siden har det faktisk blitt utrolig mye bedre de siste dagene.

Håper det samme skjer med deg, og krysser fingre for det. :)

Så at Liverpool tapte i går ja. Bryr meg som du vet ikke om engelsk fotball, men akkurat da tenkte jeg på deg gitt.

Fulgte litt med på innspurten før seriefinalen jeg da. Og Lsk og lyn spilte uavgjort. Likte det ikke, men de tapte iallefall ikke.

Viking-rbk var også uavgjort i snøkavet på Viking Stadion.

Snøkav på en fotballkamp i slutten av mars-----i Stavanger :sjokk: Skal jo liksom være i Tromsø og der omkring det er sånn :ler:

Leste i avisen nå, og likte dårlig det jeg leste. Vikingfansen hadde oppført seg så utrolig ille. TV 2 hadde hatt mikrofoner rundt omkring fansen, og de hadde gjentatte ganger hylt homo og andre ubekvemsord til keeperen til rbk.

Skjønner dem ikke at de ødelegger for laget de elsker med å oppføre seg sånn?

Kjenner jeg blir :kjefte: av sånne folk.

Vi har litt snø og kulde vi også som sagt, men så ille som hos dere er det ikke. Håper det blir sol hos dere og at snøen smelter fortere enn svint :jepp:

Og så må du ha god bedring med beinet ditt. Sender deg masse :klem: og håper du får en fin dag

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest ~Aravis~

Huff, det høres skikkelig vondt ut!! sender en skikkelig trøste :klem: til deg. :)

Det er godt at samboeren din duller med deg, vi trenger alle det i en slik situasjon. (egentlig så trenger vi det bestandig. :ler: )

ha en strålende mandag! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann dere! Gode nyheter, kneet er bedre idag! Fremdeles vondt å bøye, men jeg går normalt, uten at det er vondt! :juhu:

Så da kommer det seg! ;)

Nå har vi ryddet, og fikk nettopp beskjed om at en venninne kommer på besøk idag! Koselig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det skal jeg gjøre Ulva!

Nå tennes stearinls, det er såå koselig! Blir i godt humør av det! Tror det trengs, for jeg merker jeg er litt irritabel idag.. Kjedelige greier! Så da er det best å gjøre slike småting som gjør at humøret løfter seg noen hakk! :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Whoa, her hadde det skjedd mye siden sist! :overrasket: Var fint å lese at kneet ditt er bedre da :jepp: Irritabel, haha, godt å se at jeg ikke er alene om å fyre lett på luntene for tiden! :ler: Jeg tror nok det er fordi vi alle er sånn passe lei snø, kulde og vinter nå! Får prøve å spre litt solskinn i boken din, kanskje det hjelper ørlittegranne? :):sol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:sol: :sol: Solskinn er en fiiin ting det! :sol: :sol:

:banantroll: :juhu: :hoppe::skaal::danser::smilyblomst::kose::hjerte::hjerter::digge::danse:

Nå synes jeg det ble god stemning i boken min, og det passer bra dere, for nå er humøret steget! Endelig! :ler: Himmelen er så peeen idag, og jeg sitter og nyter synet av den rosa/lilla himmelen! Koselig!

Ellers har jeg spist knekkebrød med hvitost og paprika, mmm!

Mannen er søt, og passer på at foten min har det bra! :hjerte:

Så sitter jeg her, leser om alt mulig rart på nettet, og bare slapper av. Venninnen som skulle komme på besøk, har ikke dukket opp enda, og vi får heller ikke tak i henne.. Hmm.. Kanskje hun kommer senere? :vetikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

:dåne:

Snart April! Det er jo helt utrolig.. Ja, nå gikk det nettopp opp for meg at dagene springer ifra meg! :ler: tiden går fort, og det er jammen på tide snøen forsvinner og :sol: titter frem igjen!

Idag har mannen måket snø, masse snø! og Pløyebilen har vært her 4 ganger idag..! Puh, men nå snør det heldigvis ikke akuratt nå, så da satser jeg på knallvarm sol i morgen, som smelter vekk all snøen! :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dagens værmelding, sett fra caos sitt stuevindu:

Strålende sol, knall blå himmel, temp. aner jeg ikke, siden måleren er nede.. Snøen ligger her fremdeles, men det kommer iallefall ikke påfyll! Nydelig stemning, og fuler som synger til meg! :hjerte:

Det er så koselig når det er blå himmel og sol! :sol:

Idag er jeg litt lettere nervøs kjenner jeg. Jeg har jo som dere vet ikke vært på jobb markedet på et år, og idag skal jeg bort i barnehagen å prate med de.. Har SÅ lyst på denne jobben, men vet det er mange som søker, og som ikke har store hull i CV de må forklere med sykdom.. Bah, ikke noe kjekt, men jeg må vel bare hoppe i det. Krysse fingrer å tenke at om det ikke går bra, så får jeg prøve neste barnehage! :ler:

Leverer en CV, da de skal åpne nye avdelinger, men skal også høre om de ikke trenger ringevikarer, slik jeg får en litt rolig start! Hadde vært flott.. Har snakket med styreren, og hun virker som en veldig koselig dame iallefall!

Skjønner ikke hvorfor jeg er så nervøs..? Bruker ikke å være nervøs for slikt... :sjenert: Skal jo trossalt bare prate med henne.. Hmm.. Jeg får manne meg opp litt, og finne igjen den jenta som ikkje er redd og nervøs av seg, hun er godt gjemt idag.. Så får jeg spise meg et knekkebrød, og russle bort.. Oppdaterer dere seneren jenter! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ulva35

:hallo: Caos :)

Krysser fingre for deg og håper det går som du ønsker deg. Helt normalt å være litt nervøs da.

Ha en flott dag :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...