MAcy Skrevet 23. januar 2008 #1 Skrevet 23. januar 2008 Spørsmålet er bare enkelt og greit.. Hva spiser du på kinaen når du er ute å spiser?? Elsker kinamat og vil gjerne høre hva du spiser år du er ute....
Gjest Gjest Skrevet 23. januar 2008 #4 Skrevet 23. januar 2008 Spørsmålet er bare enkelt og greit.. Hva spiser du på kinaen når du er ute å spiser?? Elsker kinamat og vil gjerne høre hva du spiser år du er ute.... Spiser oftest karri (kylling karri for det meste), men varierer med Sezchuan og det som skulle friste mest med and.
Munachimso Skrevet 24. januar 2008 #5 Skrevet 24. januar 2008 Velger det som høres godt ut jeg. Retter som jeg ofte ender opp med er Cashew chicken, Szechuan Chicken eller kongereker, kylling med ingefær.. ja nå kommer jeg ikke på noe mer. Men det varierer veldig.
smaksløk Skrevet 24. januar 2008 #6 Skrevet 24. januar 2008 Alltid misosuppe til forrett! Så varierer jeg med alt mulig til hovedrett, fra tofu to stektris...
estrella Skrevet 25. januar 2008 #7 Skrevet 25. januar 2008 Ris deluxe hvis jeg skal være kjip! Ellers er det som regel frityrstekt kylling i søt sur saus med ris.
liv Skrevet 25. januar 2008 #8 Skrevet 25. januar 2008 Kinesisk pepperbiff eller biff, purreløk og løk i soyasaus
Gjest Gjest Skrevet 25. januar 2008 #9 Skrevet 25. januar 2008 Elsker sursøt saus så det blir gjerne noe med det.
Nabodama Skrevet 25. januar 2008 #11 Skrevet 25. januar 2008 En gjenganger hos meg har vært frityrstekt and med sursøt saus.
Meaty Skrevet 25. januar 2008 #12 Skrevet 25. januar 2008 Spiser som regel innbakt kylling i sur-søt saus, eller kylling med cashew. Hvis jeg går på en litt "finere" kinesisk restaurant pleier jeg å kjøpe noe biffgreier med mye løk som blir servert på en liten, glovarm jernfjøl, servitøren heller saus over etter at retten er satt på bordet og det ryker og freser noe veldig. Jeg husker aldri hva denne retten heter men det er veldig godt!
La Luna Skrevet 25. januar 2008 #13 Skrevet 25. januar 2008 En gjenganger hos meg har vært frityrstekt and med sursøt saus. Her og, det er kjempegodt!
Gjest pirjo Skrevet 25. januar 2008 #14 Skrevet 25. januar 2008 Har lett for å bestillie biff chop suey, jeg.
Gjest Gjest Skrevet 26. januar 2008 #15 Skrevet 26. januar 2008 Mmmm...våruller, fritert scampi i sursøt saus, satay-retter, flied lice
Pasha Skrevet 26. januar 2008 #16 Skrevet 26. januar 2008 varierer litt.. men så og si alltid vårruller til forett :nam:
MAcy Skrevet 27. januar 2008 Forfatter #18 Skrevet 27. januar 2008 Takk for mange gode svar. Selv om jeg nå just har spist frokost ble jeg veldig sulten igjen nå. Men skal heldigvis ut å spise kinamat på onsdag så det blir nam :)Bruker å ha kylling shop suey, eller biff i peppersaus, er også veldig godt med fritystekt kyllingsvinekjøtt i peppersaus, men denne retten må man spesial bestille for er alltid med sursøt saus, og den er jeg ikke så glad i. Har begynt å bli veldig flink til å varriere når jeg er ute å spiser. Tidligere var det alltid svinekjøtt med brokkoli, denne er veldig god men er blitt flink til å ta andre ting også. Blir sulten av denne tråden nå jeg men men. Kan godt ha kinamat en -to ganger i uka for er så mye forskjellig, men mannen min er blitt lei. Så når vi skal unne oss litt ekstra, ender ofte med at han bestiller fra gatekjøkkenet og jeg fra kinaen om vi skal ha take away.
Fakse Skrevet 27. januar 2008 #19 Skrevet 27. januar 2008 Jeg spiser det meste, og synes egentlig at det mest spennende er å prøve noe jeg ikke har smakt før. Det eneste jeg ikke spiser er retter med sursøt saus og retter med karrisaus, er så vanvittig lei det at jeg klarer ikke spise det med mindre jeg må. Det siste jeg har fått dilla på er egentlig dim sum, som er kinesiske småretter. Da får man prøvd mye forskjellig på en gang, og det passer meg veldig godt. Har også vært veldig glad i Lammeside ala Peking, samt friterte svinekoteletter med peanøttsaus. Og and er alltid godt, bare den ikke er i sursøt saus
onyx Skrevet 27. januar 2008 #20 Skrevet 27. januar 2008 Helt klare favoritter er skikkelig pekingand og kylling kung pao.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå