Gjest lillagubban Skrevet 3. januar 2008 #1 Skrevet 3. januar 2008 (endret) Hvor lenge kan/bør en vanlig rundstykke deig ligge å "heve" i kjøleskapet? Bør jeg ta den ut en stund og la den stå i romtemperatur før jeg begynner å trille ut deigen? Jeg laget deigen nå i kveld, og regner med å trille deigen en gang i løpet av imorgen, men det blir enten veldig tidlig eller veldig sent på dagen. Også lurte jeg også på hvordan man bør lagre nystekte rundstykker/horn/brød ol over natten hvis man vil ha dem "ferske" og gode morgenen etter? Fryse de og tine opp? Legge dem i plastpose/papirpose/tupperwaredings? Ha dem i kjøleskapet? Og hvordan kan man best varme bakst i ovn/mikrobølgeovn for å få en "nystekt" følelse? Takk for svar Endret 4. januar 2008 av lillagubban
Gjest lillagubban Skrevet 4. januar 2008 #3 Skrevet 4. januar 2008 Æææ, det lukter øl av rundstykkene mine! Hva har jeg gjort? Hjeeelp!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå