Gå til innhold

Deig i kjøleskap..? hjeeelp!


Anbefalte innlegg

Gjest lillagubban
Skrevet (endret)

Hvor lenge kan/bør en vanlig rundstykke deig ligge å "heve" i kjøleskapet? Bør jeg ta den ut en stund og la den stå i romtemperatur før jeg begynner å trille ut deigen?

Jeg laget deigen nå i kveld, og regner med å trille deigen en gang i løpet av imorgen, men det blir enten veldig tidlig eller veldig sent på dagen.

Også lurte jeg også på hvordan man bør lagre nystekte rundstykker/horn/brød ol over natten hvis man vil ha dem "ferske" og gode morgenen etter? Fryse de og tine opp? Legge dem i plastpose/papirpose/tupperwaredings? Ha dem i kjøleskapet? Og hvordan kan man best varme bakst i ovn/mikrobølgeovn for å få en "nystekt" følelse?

Takk for svar :)

Endret av lillagubban
Gjest lillagubban
Skrevet

Æææ, det lukter øl av rundstykkene mine! Hva har jeg gjort? Hjeeelp!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...