Leanne Skrevet 23. desember 2007 #1 Del Skrevet 23. desember 2007 vi har stekt ribben i dag, for å så varme den opp igjen i langpanne sammen med medisterpølser og medisterkaker i morgen... bør vi ha noe vann i langpannen? hvor sterk varme, og hvor lenge bør dette stå??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fjellsippa Skrevet 23. desember 2007 #2 Del Skrevet 23. desember 2007 Dere behøver ikke å ha vann i langpannen. Varm maten på 175 grader i ca. en halv time, men hvor lang tid det tar avhenger av hvor mye mat du har i langpanna. Jo fullere den er, jo lengre tid tar det. Så du må nesten bare prøve deg frem. Hvis du ikke har sprø svor allerede må du ta ut pølser og medisterkaker når det er varmt, og dekke det til. Så setter du på grillen og sprøer svoren. Det er nesten det beste. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå