Gå til innhold

varme opp igjen ribbe...


Leanne

Anbefalte innlegg

vi har stekt ribben i dag, for å så varme den opp igjen i langpanne sammen med medisterpølser og medisterkaker i morgen...

bør vi ha noe vann i langpannen?

hvor sterk varme, og hvor lenge bør dette stå???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Fjellsippa

Dere behøver ikke å ha vann i langpannen. Varm maten på 175 grader i ca. en halv time, men hvor lang tid det tar avhenger av hvor mye mat du har i langpanna. Jo fullere den er, jo lengre tid tar det. Så du må nesten bare prøve deg frem.

Hvis du ikke har sprø svor allerede må du ta ut pølser og medisterkaker når det er varmt, og dekke det til. Så setter du på grillen og sprøer svoren. Det er nesten det beste.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...