Gå til innhold

Leilighetshotell i "Syden"?


Nasse Nøff

Anbefalte innlegg

Vi er en familie med to små barn (2 og 4) som i sommer skal reise på ferie i Middehavsområdet, sammen med et vennepar med like store barn. Vi vil helst ikke til de mest turistifiserte stedene (Kypros, Rhodos, osv), helst ikke til Hellas og Tyrkia (redd for at det skal bli alt for varmt, og ikke så veldig begeistret for maten), men ellers er det ikke så farlig hvilket land det egentlig er. Italia, Kroatia, Makedonia, Frankrike osv. er land vi kunne tenke oss.

Men så er vi på jakt etter det perfekte leilighetshotellet... Ikke alt for stort, men likevel med basseng og barnebasseng. Vi må ha leiligheter, ikke bare hotellrom. Gjerne litt plen der barna kan leke. Gangavstand ( 1 kilometer eller under) til en hyggelig by med flere restauranter. Hotellet må ligge nært sjøen (ikke mer enn 500 meter). Fint om det er et land der ikke prisnivået er så alt for galt. Det må også være mulighet for leie bil, reise rundt og oppdage noe på stedet.

Jeg har studert en bunke reisekataloger, men ikke funnet det perfekte. Er det noen som har tips til svært sjarmerende steder? Og spesielt hyggelige leilighetshoteller?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei

På denne siden kan du finne en god del hotell-tjenester http://www.reiseplaneten.no/Venstremenyer/...lligste_hotell/

Siden er kanskje virke litt rotete, men egentlig veldig bra. Her finner du på en måte alt på et sted, og alt etter ditt behov :)

Og her er det mange fine reiseguider også som kanskje kan hjelpe deg å bestemme hvilket sted du vil reise til.

Tror jeg vill holdt en knapp på italia :)

http://www.reiseplaneten.no/Venstremenyer/...dssider/Italia/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...