Gjest Gjest Skrevet 17. november 2007 #1 Del Skrevet 17. november 2007 Jeg har lyst til å lage caldo verde, men vi har ikke grønnkål. Derimot har jeg alle andre ingredienser (poteter, mild kraft, løk, hvitløk, chorizo). Av grønnsaker jeg innbiller meg kan gi et spiselig resultat har vi både spinat (frossen) og endel purre (Jamies purre- og kikertsuppe er etter min mening nokså lik i smaken som caldo verde?). Noen tips eller erfaringer? Grønnkål er dessverre sjelden vare her Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Plym Skrevet 17. november 2007 #2 Del Skrevet 17. november 2007 (endret) Jeg bor også på et sted der grønnkål er vanskelig å få tak i . Men jeg elsker caldo verde. Suppen blir kjempegod med spinat også. Ikke helt det samme, men veldig godt. Men så elsker jeg spinat også, da. Endret 17. november 2007 av Plym Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 17. november 2007 #3 Del Skrevet 17. november 2007 Takk for svar Ja, jeg regner med at spinat egentlig passer godt i smaksmessig. Endte med å bruke purre ettersom vi hadde endel av det, og det ble også bra. Konsistensen på finhakket purre er kanskje likere grønnkål enn frossen "spinatmos", og smaken fungerte bra - i hvert fall synes jeg det ble nesten like godt som sist jeg lagde med grønnkål. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 17. november 2007 #4 Del Skrevet 17. november 2007 Andre alternativer kan kanskje være mangold eller savoykål, men de er muligens like vanskelige å få tak i som grønnkål. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 17. november 2007 #5 Del Skrevet 17. november 2007 Ja, mangold har jeg aldri sett i butikkene her - bare i offentlig beplantning, faktisk I tillegg har jeg hatt det i hagen, men ikke så mye at vi har fått fryst ned noe. Savoykål tror jeg heller aldri jeg har sett, men det har kanskje sammenheng med at jeg ikke har visst hvordan den så ut. Mangold er forøvrig sikkert enda mer passende enn spinat fordi bladene er litt grovere og ikke løser seg opp like mye som spinaten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå