LineC Skrevet 17. november 2007 #1 Del Skrevet 17. november 2007 Har lagd denne kake nå: http://www.detsoteliv.no/searchresults_other1mpay.php?1015 Men! Har ikke laget glasuren enda - kan jeg lage den i morgen? Bare sette selve kaken inn i kjøleskapet etter den er avkjølt, også lage glasuren før jeg skal ha med kaken i selskap i morgen? Glasuren skal jo først på etter kaken er kald uansett....?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annie Skrevet 17. november 2007 #2 Del Skrevet 17. november 2007 Ville laget glasuren og latt kaka stå i kjøleskapet et par timer før jeg skulle hatt den med meg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Toro Skrevet 17. november 2007 #3 Del Skrevet 17. november 2007 Nei det haster ikke med glasuren. Som det står i oppskriften skal kaka være kald før du smører glasuren ut over kaka. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LineC Skrevet 17. november 2007 Forfatter #4 Del Skrevet 17. november 2007 Jeg er så trøtt, derfor jeg lurer Så dere mener jeg kan sette kaken uten glasur i kjøleskapet og heller lage glasur i morgen? Nå står den i langpannen med bakepapir, må jeg ta den ut av langpannen og putte den i plast? Den er fremdeles litt myk.. Hvor kald må den være? Ja, jeg er nybegynner Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Toro Skrevet 17. november 2007 #5 Del Skrevet 17. november 2007 Ikke ta kaka ut av forma, glasur kan du smørre på i morgen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå