Gå til innhold

Saus


Gjest prestekrage

Anbefalte innlegg

Gjest prestekrage

Trenger innspill på hvilken saus jeg skal bruke. Skal ha fersk pasta med stekt laks. Som annet tilbehør skal jeg ha ristet loff gnidd med hvitløk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Personlig ville jeg nok laget en saus selv basert på fiskebuljong, fløte, hvitvin og urter. Jeg ville brukt basilikum til laks, og kanskje et laurbærblad. Surret hvitløk og sjalottløk, kokt inn hvitvin til halve, spedd med buljong og kokt det inn, deretter tilsatt fløte kokt dette litt inn og til slutt urter dersom de er friske. Dersom du bruker tørre urter ville jeg tilsatt disse samtidig som buljongen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest prestekrage

oida! Det ble i overkant avansert for en stakkars håpløs!

Blir nok enten holandiese eller rett og slett litt pepret matfløte!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest hyggelig

jeg pleier rett og slett å kjøpe en boks tine kremost med urter. (koster 10-12kroner i de fleste dagligvarebutikker)

ta av lokket, hell kremosten oppi den varme pastaen og rør om til osten har smeltet.

enklere kan det vel ikke bli??

og du slipper å vaske opp en ekstra kasserolle...;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...