Gjest middag Skrevet 4. november 2007 #1 Del Skrevet 4. november 2007 Hei jeg skal ha middagsselskap til uka, og et par av gjestene har melkeallergi og glutenallergi Hva kan jeg bruke istedenfor fløte/creme fr. etc? Har elgkjøtt jeg tenkte å lage en gryterett av. Tips til desserter uten gluten?? *grønn* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 4. november 2007 #2 Del Skrevet 4. november 2007 Det beste er som regel å finne oppskrifter som ikke inneholder disse ingrdiensene i utgangspunktet fremfor å drive å lete etter erstatninger. Elgkjøtt kan du jo tilberede som boef bourgingnon og da trenger du hverken melkeprodukter eller mel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tex Skrevet 4. november 2007 #3 Del Skrevet 4. november 2007 Du kan sannsynligvis bruke soya. Funker helt fint. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 4. november 2007 #4 Del Skrevet 4. november 2007 Tips til desserter uten gluten?? Sorbet m/ friske bær/frisk frukt. Eller en kake med nøttebunn og uten mel, feks Jamie Olivers "Two nut chocolate torte": http://www.woolfit.com/twonuts.html Server med feks rørte bær/bærcoulis, og evt krem eller en kule vaniljeis for de av gjestene som tåler det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tabris Skrevet 4. november 2007 #5 Del Skrevet 4. november 2007 Jeg vil tipse om soyamelk som erstatning til melk i varm mat og rismelk som erstatning i desserter - siden rismelk har en søtlig smak som jeg ikke synes passer så godt i middager. Men dette er bare min personlige preferanse. Ellers er det en krem i Go Green-serien som jeg synes er god som erstatning til fløtekrem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå