Gjest Gjest_vamp_* Skrevet 1. november 2007 #1 Skrevet 1. november 2007 Jeg eeelsker stekt blodpølse. Før pleide jeg ha fløtegratinerte poteter til, men nå i det siste har jeg funnet ut at det er bedre med pasta til. Men får nærmest dårlig samvittighet over mangelen på grønnsaker... Aller best er jo blodpølsen når man spiser den bare helt for seg selv, tar en i handen og gumler i vei... Hva har dere sammen med blodpølse?
Arkana Skrevet 1. november 2007 #2 Skrevet 1. november 2007 Jeg kan ikke fordra blodpølse/blodpudding nå i voksen alder, men vi elsket det som barn. Vi pleide å spise det helt enkelt stekt i skiver, med sirup på, og kokte poteter til (kan ikke huske at vi hadde grønnsaker til akkurat denne retten, men mulig jeg husker feil). Vet noen har hvit saus til.
Edie Skrevet 1. november 2007 #3 Skrevet 1. november 2007 Blodpudding har jeg ikke spist på evigheter, men husker at jeg likte det veldig godt når jeg var liten. Da spiste vi det som stekte skiver på brødskive med (masse) sukker på...
Gjest Gjest Skrevet 1. november 2007 #4 Skrevet 1. november 2007 Da jeg var på Azorene fikk jeg servert blodpølse i en rett som bestod av kokte biter av grønnsaker som kålrot, gulrøtter, poteter og kjøttbiter. Blodpølsa ga en søtlig og god smak til retten.
Nilma Skrevet 1. november 2007 #5 Skrevet 1. november 2007 Blodpølse eller -pudding skal rett og slett bare spises med sukker på. Det spiser jeg kanskje to-tre ganger i året, så da gir jeg blaffen i mangelen på grønnsaker. (Men nå spiser jeg det aldri som middag heller, det er kveldsmat hos meg.)
pulverheksa Skrevet 1. november 2007 #6 Skrevet 1. november 2007 spiser blodpølse stekt i skiver med sirup og smør på. Gjør som nilma de få gangene det er snakk om skipper jeg grønnsaker så lett som bare det.
ingefær Skrevet 2. november 2007 #7 Skrevet 2. november 2007 hvis jeg spiser det som jeg er vant med hjemmefra er det med kokte poteter og råkostsalat. For ikke lenge siden spiste vi blodpølse med byggrynsalat til. Det var veldig godt, oppskriften fant jeg her på kg (bl. annet med granateple). Sukker står også fast på bordet til blodpølse, men jeg synes det er godt uten også.
Gjest Gjest Skrevet 2. november 2007 #8 Skrevet 2. november 2007 Blodpølse har jeg ikke spist siden jeg var barn, jeg syntes det var veldig godt husker jeg! Stekt, med sirup på og kokte poteter til (kan ikke huske at jeg spiste så mye av de potetene..) kanskje jeg må kjøpe meg og prøve om jeg fortsatt liker det.. hva slags kjøper dere? Hvem er best, med andre ord..
NullHull Skrevet 2. november 2007 #9 Skrevet 2. november 2007 I min familie spiste vi alltid blodpølsa med sukker på og hadde stekte poteter til+friske tomater. Kjempegod mat!
MzS Skrevet 2. november 2007 #10 Skrevet 2. november 2007 Har ikke spist det siden jeg var liten, orker ikke tanken på det nå som jeg vet hva det er Men vi pleide å spise blodpuddingen stekt i skiver, med kokte poteter og eplemos til! Det var faktisk noe av det beste jeg visste, og eplemos smakte (meget overraskende) utrolig godt inntil. Verdt et forsøk!
Kristin Skrevet 2. november 2007 #11 Skrevet 2. november 2007 Vi brukte å spise stekte poteter og tyttebærsyltetøy til.
Cata Skrevet 2. november 2007 #12 Skrevet 2. november 2007 Spiser det ikke . Synes ikke det er så godt at jeg gidder lage det. Men da jeg var barn spiste jeg det med kun sukker til og det gjorde mine foreldre også. 1
ashera Skrevet 2. november 2007 #13 Skrevet 2. november 2007 Vi hadde alltid kålrabi, poteter og smeltet smør til. Men er ikke spesielt begeistret for retten....
Gjest Gjest Skrevet 3. november 2007 #14 Skrevet 3. november 2007 Blodpølse er perfekt sammen med appelsin og epler i skiver! C-vitaminen skal dessuten være bra for opptaket av jern, sånn som jeg lærte det da jeg var liten... Det frisker uansett veldig opp.
Gjest Gjest Skrevet 19. januar 2010 #15 Skrevet 19. januar 2010 Blodølse og bønner i tomat er det som er best ;D :rødme: :gjeiper:
Gjest Gjest Skrevet 19. januar 2010 #16 Skrevet 19. januar 2010 Oppi kokt melk med masse sukker på. NAM!
AnonymBruker Skrevet 12. november 2016 #17 Skrevet 12. november 2016 GRØSS!! 😳😷😲😬 Anonymkode: cead0...87a
AnonymBruker Skrevet 12. november 2016 #18 Skrevet 12. november 2016 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: GRØSS!! 😳😷😲😬 Anonymkode: cead0...87a Bli voksen. Anonymkode: 5272f...2d9 9
Pikeliten Skrevet 12. november 2016 #19 Skrevet 12. november 2016 Stekes i smør, serveres med potetstappe og appelsinjuice, nam! Hadde sukker på som liten, men trenger ikke det lenger. På 2.11.2007 den 10.49, Gjest Gjest skrev: kanskje jeg må kjøpe meg og prøve om jeg fortsatt liker det.. hva slags kjøper dere? Hvem er best, med andre ord.. Har bare funnet én type på butikkene rundt her, men synes den er god. Det er den i svart pakning, fra Gilde?
AnonymBruker Skrevet 12. november 2016 #20 Skrevet 12. november 2016 Med enten ertesuppe eller tomatsuppe, noe salt. Strø sukker på stekt blodpudding. Har ikke smakt det siden jeg var barn. Anonymkode: 54444...371
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå