Zero Skrevet 29. oktober 2007 #1 Del Skrevet 29. oktober 2007 (endret) Jeg og sambo har fått et dobbelt vaffeljern i gave og derfor lurer jeg på hva dere bruker jernet til, bortsett fra de vanlige, søte vaflene? Fulgte med et oppskriftshefte med alle mulige rare greier man kunne lage i jernet; til og med innbakt laks, men er jo greit å høre hva folk rundt her har god erfaring med. Så, kom med tips og erfaringer Endret 29. oktober 2007 av Zero Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rainbow Brite Skrevet 29. oktober 2007 #2 Del Skrevet 29. oktober 2007 Kanskje det bare er jeg som er sær, men man får jo ikke vasket et vaffeljern ordentlig, så for min del vil jeg ikke risikere å få gammel fiskelukt/smak på vaflene mine! Da jeg var yngre og bodde hjemme, brukte jeg vaffeljernet til ostesmørbrød i tillegg til vafler. I dag har jeg toastjern, men liker egentlig best ostesmørbrød i panna eller i ovnen uansett. De går uansett ikke i vaffeljernet! Vaffeljernet brukes til vanlige/rømmevafler! Vafler skal ikke være sunne i mine øyne! (Enn så lenge ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annie Skrevet 29. oktober 2007 #3 Del Skrevet 29. oktober 2007 Bare til vafler. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bokormen Skrevet 29. oktober 2007 #4 Del Skrevet 29. oktober 2007 Helt enig Går bare vafler i mitt jern! (og ja, jeg pleide også å steke toast i det jeg hadde før.... men det gjør jeg ikke nå lenger) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mamut75 Skrevet 29. oktober 2007 #5 Del Skrevet 29. oktober 2007 (endret) Jeg lurer på hvordan en innbakt laks ser ut etter å ha vært i et vaffeljern jeg ! Endret 29. oktober 2007 av Væren75 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 29. oktober 2007 #6 Del Skrevet 29. oktober 2007 Foruten vafler lager jeg toast:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zero Skrevet 29. oktober 2007 Forfatter #7 Del Skrevet 29. oktober 2007 I teorien burde jo et vaffeljern kunne fungere til å steke det meste, da det bare er to varme flater mot hverandre (med mønster dog). Oppskriftsboka hadde bilder, og alt var temmelig rutete og så litt festlig ut Men jeg er helt enig i at fisk i jernet ikke må være det beste. Noen nevner toast da, og det er godt, selv om jeg liker det bedre i toastjernet (skulle virkelig fantes et jern med utskiftbare flater for de ulike tingene, for jammen tar ikke alle disse jernene mye skapplass! ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ToveM Skrevet 29. oktober 2007 #8 Del Skrevet 29. oktober 2007 I teorien burde jo et vaffeljern kunne fungere til å steke det meste, da det bare er to varme flater mot hverandre (med mønster dog). Oppskriftsboka hadde bilder, og alt var temmelig rutete og så litt festlig ut Men jeg er helt enig i at fisk i jernet ikke må være det beste. Noen nevner toast da, og det er godt, selv om jeg liker det bedre i toastjernet (skulle virkelig fantes et jern med utskiftbare flater for de ulike tingene, for jammen tar ikke alle disse jernene mye skapplass! ) Ja men det finnes. Jeg fikk "Mikke Mus" vaffeljern av ungene ifjor til jul, og der var utskiftbare plater så den også kunne brukes til toast. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurela Skrevet 29. oktober 2007 #9 Del Skrevet 29. oktober 2007 Har vært på en leir det vi alltid hadde vaffler på ledermøtet.. En dag hadde kokkene glemt å lage mer vaffelrøre, så vi prøvde med pinnebrød deig.. Smakte jo helt greit, men vaffler er jo best da Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zero Skrevet 29. oktober 2007 Forfatter #10 Del Skrevet 29. oktober 2007 Ja men det finnes. Jeg fikk "Mikke Mus" vaffeljern av ungene ifjor til jul, og der var utskiftbare plater så den også kunne brukes til toast. Regnet med at det fantes, har bare ikke sett det ennå Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kvist Skrevet 29. oktober 2007 #11 Del Skrevet 29. oktober 2007 Vaffelhjernet funker utmerket til å freshe opp gårsdagens boller. Særlig sånne litt småkjipe boller som kommer i 10pk på matbutikken. Når de er varma i vaffelhjernet er de rutete, varme, smaker nystekte og kjempegode med brunost på Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bjørn-Tore Skrevet 29. oktober 2007 #12 Del Skrevet 29. oktober 2007 Regnet med at det fantes, har bare ikke sett det ennå Det er jo en kjent vandrehistorie at bl.a. FRP fikk laget seg mange mange FRP-logo vaffelhjern... bare for å finne ut at, vafflene ikke holdt seg sammen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mamut75 Skrevet 29. oktober 2007 #13 Del Skrevet 29. oktober 2007 Det er jo en kjent vandrehistorie at bl.a. FRP fikk laget seg mange mange FRP-logo vaffelhjern... bare for å finne ut at, vafflene ikke holdt seg sammen Det blir som "politikken" deres det da , den er ikke sammenhengende den heller . Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zero Skrevet 29. oktober 2007 Forfatter #14 Del Skrevet 29. oktober 2007 Det blir som "politikken" deres det da , den er ikke sammenhengende den heller . Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Frysepulver Skrevet 29. oktober 2007 #15 Del Skrevet 29. oktober 2007 (endret) . Endret 29. desember 2007 av Fjompe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Luzi Skrevet 29. oktober 2007 #16 Del Skrevet 29. oktober 2007 Vaffelhjernet funker utmerket til å freshe opp gårsdagens boller. Særlig sånne litt småkjipe boller som kommer i 10pk på matbutikken. Når de er varma i vaffelhjernet er de rutete, varme, smaker nystekte og kjempegode med brunost på Så genialt! Det høres utrolig godt ut. Har planlagt å få meg vaffeljern lenge, men siden jeg ikke lager vafler så ofte så har jeg drøya det. (ettersom de koster litt også..) Kanskje jeg får litt inspirasjon av denne tråden til å skaffe meg et snart? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tinelise Skrevet 30. oktober 2007 #17 Del Skrevet 30. oktober 2007 egentlig bare vafler, men jeg testet pannekakerøre her om dagen. pannekakerøre og vaffelrøre er vel ganske likt i utgangspunket da.. men hvertfall så stekte jeg "pannekakene" mine i jernet fordi d tok kortere tid og fordi jeg liker de litt tykke. og med masse masse masse lønnesirup på! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fjellsippa Skrevet 30. oktober 2007 #18 Del Skrevet 30. oktober 2007 Jeg bruker det kun til vafler. Vil ikke ha smaken av noe annet neste gang jeg steker vafler. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest November Skrevet 31. oktober 2007 #19 Del Skrevet 31. oktober 2007 Lager vafler og ostesmørbrød i mitt jeg.. Faren min bruker å klekke ett egg i det, så tar han ei brødskive over. Så får han stekt egg klistra på brødskiva.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Malama Skrevet 31. oktober 2007 #20 Del Skrevet 31. oktober 2007 Lager kun vafler i det. Grove "frokostvafler" eller søte/vanlige "kaffemat-vafler" Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå