Gå til innhold

"saus" til fisk


Gjest @

Anbefalte innlegg

Jeg skal ha sprøstekt torsk i dag (panert med egg og griljermel), bruker å ha raspet gulrot og brokkoli til. Vanligvis spiser jeg det med sweet chili saus og/eller soyasaus. Men er litt lei. Har noen gode tips til meg her? (Har også en ny kjæreste jeg vil imponere litt, fisken bruker å være god, men vil liksom "heve" den litt ;) )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Til sprøstekt fisk synes jeg det er godt med Toros Kaldrørt Rømme Peppersaus. Det er pose som røres ut i et beger rømme. Den smaker nydelig til sammen med salat av finsnittet kål, eple, purre og persille. Ris eller poteter til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Santa maria har noen posesauser som er gode til fisk, De skal bare blandes med rømme og varmes opp.

Jeg er vanligvis helt anti posesaus, men disse liker jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sprøstekt fisk er jo alltid godt med en hjemmelaget remulade.

enkel variant:

- 1 pose lettmajones

- finhakket 2-3 charlottløk / 1/2 vanlig løk

- finhakket 4-5 skiver sylteagurk

- finhakket 4-5 kapers (hvis du har, og liker)

litt salt og pepper

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...