Gjest @ Skrevet 29. oktober 2007 #1 Del Skrevet 29. oktober 2007 Jeg skal ha sprøstekt torsk i dag (panert med egg og griljermel), bruker å ha raspet gulrot og brokkoli til. Vanligvis spiser jeg det med sweet chili saus og/eller soyasaus. Men er litt lei. Har noen gode tips til meg her? (Har også en ny kjæreste jeg vil imponere litt, fisken bruker å være god, men vil liksom "heve" den litt ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elbereth Skrevet 29. oktober 2007 #2 Del Skrevet 29. oktober 2007 Til sprøstekt fisk synes jeg det er godt med Toros Kaldrørt Rømme Peppersaus. Det er pose som røres ut i et beger rømme. Den smaker nydelig til sammen med salat av finsnittet kål, eple, purre og persille. Ris eller poteter til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pulverheksa Skrevet 29. oktober 2007 #3 Del Skrevet 29. oktober 2007 Santa maria har noen posesauser som er gode til fisk, De skal bare blandes med rømme og varmes opp. Jeg er vanligvis helt anti posesaus, men disse liker jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bjørn-Tore Skrevet 29. oktober 2007 #4 Del Skrevet 29. oktober 2007 Sprøstekt fisk er jo alltid godt med en hjemmelaget remulade. enkel variant: - 1 pose lettmajones - finhakket 2-3 charlottløk / 1/2 vanlig løk - finhakket 4-5 skiver sylteagurk - finhakket 4-5 kapers (hvis du har, og liker) litt salt og pepper Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå