Gjest .......... Skrevet 20. oktober 2007 #1 Del Skrevet 20. oktober 2007 Hva er din favorittoppskrift?? Håper på mange svar.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hei hå Skrevet 21. oktober 2007 #2 Del Skrevet 21. oktober 2007 Min favorittoppskrift er lapper: 3egg ca 2 dl sukker 1 liter kulturmelk 2 ts natron halv boks rømme ca 8 dl hvetemel. Naaam! Og denne "oppskriften" er veldig god: 1 brødskive snøfrisk ruccola salat skinke jordbær -Smør snøfrisk på skiven, ta på ruccola salat, skinke å jordbær på toppen.. Nam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 25. oktober 2007 #3 Del Skrevet 25. oktober 2007 Marinerte og fylte kyllingfileter (ost) med skinke rundt servert med sopprisotto el pasta Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_GJEST_* Skrevet 26. oktober 2007 #4 Del Skrevet 26. oktober 2007 OOOOOOooo.. Kan jeg få den oppskriften?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Indo Skrevet 28. oktober 2007 #5 Del Skrevet 28. oktober 2007 stekte kyllingbiter i masse fantastisk krydder og en helt spesiell olje, servert med fiberpasta blandet med grønn pesto..NAM..både sunt og godt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
miss Skrevet 29. oktober 2007 #6 Del Skrevet 29. oktober 2007 stekte kyllingbiter i masse fantastisk krydder og en helt spesiell olje, servert med fiberpasta blandet med grønn pesto..NAM..både sunt og godt Mmmmmmm... vann i munnen,kunne du legge ut oppskriften? Takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Indo Skrevet 29. oktober 2007 #7 Del Skrevet 29. oktober 2007 klabert=) Til to pers: Del opp 2 kyllingfileter i biter/strimler. Stek disse sammen med en halv oppkuttet løk, 1/4 squash, ukokt minimais og 2 fedd finhakket hvitløk. Dette blir best dersom du steker i en dyrere olje. Den jeg bruker selges i en spesialbutikk i byen jeg bor, og ingen andre steder i landet så vidt jeg vet desverre, men dersom du investerer i en olje som er god både til steking og i salater, har du en vinner. Tilsett så ca 2 klyper maldonsalt, vanlig salt, pepper, krydderblanding og chilipulver. Så koker du fiberpasta som du kjøper i vanlige butikker(all pasta går, men denne er sunnest). Etter du har silt av vannet rører du inn litt maldonsalt(bare litt) og grønn pesto på glass. Dette må smakstilsettes, men jeg bruker ca 2 store ss på pasta til to pers. Utrolig lett og lage, og samtidig relativt sunt og nyydelig=) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrizzleSizzle Skrevet 29. oktober 2007 #8 Del Skrevet 29. oktober 2007 mammas bolle-oppskrift! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amalie_85 Skrevet 29. oktober 2007 #9 Del Skrevet 29. oktober 2007 Kyllingbiter i fløte, i ildfast form med ost. Og taffelstiks på Servert med ris og salat. Nam nam nam! Er favoritten til alle her i huset Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Badiane Skrevet 29. oktober 2007 #10 Del Skrevet 29. oktober 2007 (endret) Jeg vil gjerne bidra med to gode oppskrifter: - Gratinerte krabbeskjell etter Rick Steins oppskrift. Det er lurt å brekke av så mye av skjellet som mulig, slik at man får en størst mulig gratineringsflate. Siden vi naturlig nok ikke hadde Berkswell-ost, brukte vi en blanding av økologisk gouda og parmesan. - Andeleverpostei fra Leiths Cookery Bible: 450 g andelever (eller kyllinglever, eller begge deler) 225 g smør 1 stor løk, finhakket 1 stort hvitløksfedd 1 ss konjakk salt og pepper Stek løken i halvparten av smøret på svak varme til den blir blank og myk. Tilsett finhakket hvitløk og la steke et par minutter til. Ha oppi leverne, og la dem bli gjennomstekte. Tilsett konjakk og la den koke inn. Tilsett salt og pepper. Avkjøl litt. Kjør i hurtigmikser sammen med resten av smøret til det blir helt glatt. Sjekk om det er passe salt, og tilsett eventuelt mer. Ferdig! Denne oppskriften er egentlig for kyllinglever eller 50/50 kyllinglever og andelever. Vi har imidlertid alltid bare brukt andelever, da kyllinglever ser ut til å være vanskelig å få tak i. Men den er veldig god med bare andelever! Jeg liker å blande inn en del grovhakket syltet grønn pepper. I følge Leiths bør man helle klaret smør på toppen dersom man ønsker at den skal holde seg lenger enn 3-4 dager. Endret 29. oktober 2007 av Badiane Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå