Lilith Skrevet 18. oktober 2007 Forfatter #21 Del Skrevet 18. oktober 2007 http://www.artoftaste.no/servlet/side?sect...&item=13727 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 18. oktober 2007 #22 Del Skrevet 18. oktober 2007 Pokker, nå fikk jeg lyst på nyristede kastanjer! Jeg får kjøpe noen imorgen da... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lilith Skrevet 5. november 2007 Forfatter #23 Del Skrevet 5. november 2007 Ok! Nå har jeg ristet mine første kastanjer (i ovnen), og de ble kjempegode! Men jeg synes det var litt vanskelig å lage snittet i skallet - det var hardt å komme gjennom, og når jeg skulle balansere nøtta og samtidig presse hardt ned med kniven var det litt skummelt ... Noen som har gode tips? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 5. november 2007 #24 Del Skrevet 5. november 2007 Jeg har egentlig ingen tips til hvordan enklest snitte en kastanje, det er en grunn til at jeg ikke gidder riste selv. Men nedover i Europa får du kjøpt spesielle kniver til formålet. Disse har en liten spiss og skarps krok på tuppen slik at man får tak på kastanjen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lilith Skrevet 5. november 2007 Forfatter #25 Del Skrevet 5. november 2007 En egen kastanjekniv? Fancy! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå