Gå til innhold

Chestnuts roasting ...


Lilith

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • 3 uker senere...

Ok! Nå har jeg ristet mine første kastanjer (i ovnen), og de ble kjempegode! Men jeg synes det var litt vanskelig å lage snittet i skallet - det var hardt å komme gjennom, og når jeg skulle balansere nøtta og samtidig presse hardt ned med kniven var det litt skummelt ... Noen som har gode tips?

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har egentlig ingen tips til hvordan enklest snitte en kastanje, det er en grunn til at jeg ikke gidder riste selv. ;) Men nedover i Europa får du kjøpt spesielle kniver til formålet. Disse har en liten spiss og skarps krok på tuppen slik at man får tak på kastanjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...