Gå til innhold
Gjest Gjest

Gardinlengder

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest

Har kjøpt med meg hjem et par ferdigsydde gardinlengder på prøve, lengden var 210 cm. Men de var jo alt for korte jo. De henger minst 15 cm ovenfor gulvet, og jeg synes det ser veldig rart ut.

Jeg mener at det ser penest ut når gardinene henger helt ned til gulvet, og ikke slutter langt oppover veggen. Er det noen som vet hvor man kan få tak i ferdigsydde gardinlengder som er lengre enn 210 cm? De jeg kjøpte fant jeg på princess, og de har visstnok ikke lengre modeller enn som så.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Frk Åberg

Jeg mener Ikea sine er 3 meter lange. Da klipper man og legger opp etter hva man ønsker, men vet ikke om du hadde sett for deg å slippe å sy i det hele tatt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Gjest

Hehe, jeg hadde tenkt å slippe unna syingen av gardiner selv. Men om det bare er å legge opp den nederste folden, så kanskje jeg kan klare det. Skal først sjekke ut ferdigsydde på kid, så får vi se hva de har å tilby, forhåpentligvis så har de noen fine der. :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her