Gå til innhold

London


gizmoo

Anbefalte innlegg

Jeg har aldri vært i London før.... Skal bestille hotell, men det store spørsmålet er hvor? Hva bør det ligge i nærheten av? Vil gjerne ha et billig hotell (med do og dusj inkl. i rommet), er det noen som kan anbefale noe?

Flyet lander forresten på Stansted så hotellet bør ikke være så langt fra en togstasjon..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hva det bør ligge i nærheten av kommer vel litt an på hva du har tenkt å gjøre/se? ;) Og har du noe budsjett, hvor mye er du villig til å betale pr. natt?

Flytoget fra Stansted kommer til Liverpool Street Station. Om du hadde tenkt å bo i nærheten, er ikke det det mest sentrale området i London, men det er ikke noe problem å komme seg rundt med undergrunnen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest_Frida_*

Hvis du vil spare deg selv for masse penger, skal du heller bruke Easybus fra Stanstead til London. Har akkurat benyttet den selv, og det kostet. 7 pund t/r, i motsetning til toget som er kjempedyrt! Bodde på et hotell som heter Enterprise, som lå ca. 200 m fra Earls Court undergrunnstasjon. Bra hotell til en pris av ca. kr. 700,-/natt for dobbeltrom. Knøttsmå rom, men rene og greie. Hyggelig betjening og koselig restaurant.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...