iss Skrevet 17. september 2007 #1 Skrevet 17. september 2007 Tusen takk Tine! For at jeg slipper å lage klissen pizzadeig, kjevle en klissen deig på benkeplata, slite med å få den klissete deigen over på bakeplata og all den ekle oppvasken som følger med... Pizzadeig på rull er genialt! *spiser pizza*
Gjest Pet Skrevet 17. september 2007 #2 Skrevet 17. september 2007 Da vil jeg takke Tine for vaniljekesam! Magert og sinnsykt godt på fruktsalat! Bedre enn vaniljesaus!
ToveM Skrevet 17. september 2007 #3 Skrevet 17. september 2007 Tusen takk Tine! For at jeg slipper å lage klissen pizzadeig, kjevle en klissen deig på benkeplata, slite med å få den klissete deigen over på bakeplata og all den ekle oppvasken som følger med... Pizzadeig på rull er genialt! *spiser pizza* Ja de er veldig grei, men ble litt skuffet over størrelsen, den ene firkantet står det passer til langpanne, men det er i såfall en utrolig liten langpanne...
Gjest MrsP Skrevet 17. september 2007 #4 Skrevet 17. september 2007 Pizzadeig på rull er genialt! Enig! Ikke like god som den jeg lager selv,men såå mye enklere enn det deigklissklasset.
Betsy Skrevet 17. september 2007 #5 Skrevet 17. september 2007 Liker deigklisset, jeg. Synes nesten det er litt av sjarmen med å lage pizza! Pizzaen smaker dessuten ekstra godt når den kan nytes mens man tenker på alt arbeidet som ligger bak; all banningen og svertingen når man skal få det klissete svineriet på plass på stekeplaten!
Gjest Gjest Skrevet 17. september 2007 #6 Skrevet 17. september 2007 Hvis man lager deigen riktig blir den da ikke så klissete? Viktig å bruke olivenolje i deigen så den liksom får en hinne i stedet for bare vann og mel - olje redder rundstykkene mine og meg fra klissehelvete også Men det kan selvsagt være greit med en ferdig rull av og til også.
Meaty Skrevet 17. september 2007 #7 Skrevet 17. september 2007 Kan jeg også takke Tine for noe? Jeg vil takke for iskaffen macchiato, den smaker nesten likt som espressoen de sluttet å produsere for ca. 7 år siden. Perfekt når man trenger en liten piff på en varm og slitsom dag! Med masse koffein
Gjest Vampyra Skrevet 17. september 2007 #8 Skrevet 17. september 2007 Bruk silikonprodukter så slipper du klisset
Gjest milkyway Skrevet 17. september 2007 #9 Skrevet 17. september 2007 Jeg takker tine for Iskaffe Cappuchino, jeg elsker den,uansett om jeg stavet det riktig eller galt
iss Skrevet 17. september 2007 Forfatter #10 Skrevet 17. september 2007 Det er lenge siden jeg egentlig har hatt en klissete deig, etter jeg startet å bruke brødbakemaskinen og olje.. Men det værste jeg visste var å skulle enten få den ferdigkjevlede deigen over på bakeplata eller å kjevle den ut på bakeplaten.. *latskap lenge leve*
Gjest Vampyra Skrevet 17. september 2007 #11 Skrevet 17. september 2007 Men hvis du kjevler den rett ut på et silikonunderlag trenger du ikke løfte den, snu den eller flytte den :-D Jeg bruker tupperware kjevle og silikonbrett, og det går så lett som bare det!
iss Skrevet 17. september 2007 Forfatter #12 Skrevet 17. september 2007 Ja, men nå er det enklere å rull'n ut
Meaty Skrevet 17. september 2007 #13 Skrevet 17. september 2007 Ja, men nå er det enklere å rull'n ut Rull inn du 'a!! bare tulla... Synes forøvrig mer mat burde selges på rull!
Meaty Skrevet 17. september 2007 #14 Skrevet 17. september 2007 Jeg takker tine for Iskaffe Cappuchino, jeg elsker den,uansett om jeg stavet det riktig eller galt Pingle! Den er det jo nesten ikke koffein i... :kaffe:
Gjest milkyway Skrevet 18. september 2007 #16 Skrevet 18. september 2007 Pingle! Den er det jo nesten ikke koffein i... :kaffe: Det driter jeg i, den smaker orgie, og jeg tåler lite koffein før jeg blir som det ekornet i den filmen med den ulven :D
Elbereth Skrevet 18. september 2007 #17 Skrevet 18. september 2007 Takker Tine for mange av produktene, jeg. I dag vil jeg takke for Jarlsberg i skiver. Med et grovt rundstykke og et eple har jeg en deilig lunsj, selv om jeg glemte matpakka mi hjemme
Gjest bada Skrevet 18. september 2007 #18 Skrevet 18. september 2007 Jeg vil gjerne være litt gledesdreper. Har dere sett ingredienslisten til denne pizzadeigen? http://www.tine.no/page?id=26&key=37708&cat=1479 Herdet vegetabilsk fett er blant de mest usunne fettypene som finnes. Deigen er dessuten full av tilsetningsstoffer. Og så er den jo svinedyr!
Gjest Skrevet 18. september 2007 #19 Skrevet 18. september 2007 Klissedeig er morro.. Og jeg tror jeg er rar for jeg har aldri noen sinn kjevlet en pizza deg. Når den er klissete bruker jeg ketchup og slikepott for å smøre dne utover..
Crash Skrevet 18. september 2007 #20 Skrevet 18. september 2007 (endret) . Endret 18. mai 2018 av Crash
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå